5563AV
WESTERHOVEN
tel. 040-2040279

ZSC - Bladella

Zaterdagmorgen 23 september, 10.00 uur, alweer de 3e officiele wedstrijd van het seizoen voor onze allerkleinste!! Dit keer tegen Bladella.
Het was even afwachten of de tegenstander wel kwam opdagen, want het was inmiddels al tegen 10 uur. Achteraf bleek een afgesloten weg de navigatie in de war te hebben gebracht.
Dus ietsje laten dan gepland konden we toch gewoon lekker voetballen.

Bladella schoot direct uit de startblokken. ZSC keek al na 4 minuten tegen een 0-5 achterstand aan.
Ik vermoed dat ze allemaal slecht hebben geslapen door de harde muziek van het pleinfist wat dit weekend op het kerkplein wordt gehouden.

Westerhoven kwam ietsje beter in de wedstrijd maar het krachtverschil bleef groot. Het gemis van Safiya in de verdediging was groot.
Bladella liep toch weer verder weg en na 15 minuten was het 0-12. Daarna deed ZSC wat terug, direct na de aftrap was het Guus Konings die de bal van veraf in het doel pegelde. 1-12!! Mooi om te zien dat de koppies niet naar beneden gaan en ze gewoon door het dolle heen zijn na scoren van doelpunt! Prachtig!!

Na de thee,,, euhh,,,, water,,, was het toch weer Bladella die het beste van het spel had. Dat resulteerde al snel weer in tegen doelpunten en ze liepen weer verder uit. ZSC bleef gewoon strijden en ditmaal was het Juul Kaptheijns die scoorde, na goed druk zetten van het hele team.
De bal kwam via de kluts voor de voeten van Juul, hij aarzelde niet en schoot van dichtbij binnen.

Het laatste deel van de wedstrijd ging wat meer gelijk op. Na 4x 10 minuten blies de scheidsrechter/trainer/coach Jan op zijn fluit, einde wedstrijd.
Eindstand 2-21.
Ondanks de uitslag toch allemaal gewoon een lekkere snoepzak en ranja verdiend!!