9 september 2023 10:00

Accommodatie

Onbekend

HMVV/Hulsel – ZSC

Zaterdagmorgen 9 september, 10.00 uur, de eerste wedstrijd van het seizoen voor onze allerkleinste!! En wel direct helemaal naar Hoge Mierde!!

Voor sommige van ons was dit ook meteen de eerste wedstrijd en dus was er een gezonde spanning zichtbaar op de koppies.
ZSC begon fanatiek aan de wedstrijd en schoot uit de startblokken. Dat resulteerde binnen enkele minuten in de 0-1. Via een mooie aanval kwam de bal voor de voeten van Guus Konings, hij wachtte niet een schoot snoeihard binnen.

Daarna kwam de thuisspelende ploeg wat meer in de wedstijd en al snel stond ZSC met 1-3 achter.
Echter we lieten onze koppen niet hangen en het was Quin Adriaans die de aansluitingstreffer maakte.
Mede door het warme weer, het was al snel 25 graden op de thermometer, had ZSC wat meer moeite met doordrukken en HMVV/Hulsel liep weer wat verder weg. De scheidsrechter blies op zijn fluit en de ruststand van 12-2 stond op het scorebord.

Na een peptalk van Jan en Luuk, en wat verkoelende bekertjes water door de haartjes begonnen de jongens/meisje vol goede moed aan de tweede helft.

Ook nu weer begon ZSC sterk!!
Er werd direct de aanval gezocht en al snel was het Juul Kaptheijns die een mooie solo knap binnen schoot. Het vertrouwen was weer helemaal terug! De blauw/witte stonden met hun rug tegen de muur, en al snel maakte Juul zijn tweede van de wedstrijd. Mooi om de spelvreugde te zien bij deze jonge voetballertjes!!

HMVV/Hulsel deed weer wat terug, met een paar fraaie doelpunten, maar het ging wat meer gelijk op dan in de eerste helft.
Na een paar goede verdedigende acties van ZSC kwamen ze er vliegensvlug uit, en dit keer was het Guus die zijn tweede maakte!!  Het einde van de wedstrijd naderde en na 2x 20 minuten alles geven zat de eerste wedstrijd van het seizoen erop.

HMVV/Hulsel won met 18-5, maar dat mocht de pret niet drukken!! De ranja in de kleedkamer ging er goed in!!