Accommodatie

Onbekend

Zaterdagmorgen 4 november, om 09.30 uur vertrokken we met 5 voetballertjes richting Steensel voor de traditiegetrouwe lastige uitwedstrijd tegen KSC (Knegsel Steensel Combinatie).
Quin was er nog niet bij ivm een blessure en Safiya was verhinderd, daarom deed Jules Koning weer met ons mee.

Om 10.00 floot de nog jonge scheidsrechter voor het begin van de wedstrijd en meteen schoot KSC uit de startblokken. Binnen enkele minuten was het al 4-0 voor de thuisploeg.
De eerste helft zat ZSC totaal niet in de wedstrijd maar was het toch Jules die vlak voor rust nog een goaltje mee pikte. Hij schoot van grote afstand de “aansluitingstreffer” binnen 10-1…

Na rust was het beeld eigenlijk hetzelfde, KSC had het betere van het spel en liep verder weg terwijl ZSC loerde op een countertje. Wederom deed Jules Konings weer wat terug en maakte gedurende de tweede helft nog 3 goals. Westerhoven had het moeilijk deze wedstrijd en het was dan ook helemaal niet erg dat de scheidsrechter floot voor einde wedstrijd.
Eindstand 24-4.

Na de wedstrijd worden er altijd nog strafschoppen genomen. Elke speler mag dan een strafschop nemen terwijl de tegenpartij dan de keeper is.
Gek genoeg en tot heel veel vreugde van onze spelertjes wint ZSC wel altijd deze strafschoppen serie. Zo ook nu weer. Dat is dan wel weer mooi om te zien.

En nog meer goed nieuws….  Volgende week is Quin weer terug van een blessure.!

Dusss.. Op naar volgende week, waar we hopelijk meer succes hebben in de uitwedstrijd tegen Vessem/Wintelre.