Koolakkers 5
5563AV
WESTERHOVEN
tel. 040-2040279

We mogen weer! Vandaag tegen de koploper DVS, maar in deze competitie ligt het dicht bij elkaar en is het verschil niet groot. De aftrap word genomen, het is een slordig potje met kansen op en neer wij krijgen kansen maar DVS krijgt ook zeker kansen ze raken de lat en de paal. Maar in minuut 31 breekt onze captain Finn Kwinten de ban, hij krijgt de bal op ongeveer 20 meter en ramt de bal snoeihard de kruising in (baller en starboy). ZSC gaat met een 1-0 stand de rust in, het is een moeizaam potje vanuit beide kanten en in de rust besluit tije dat ie wel wat kan gaan kloten en lachen met zijn ranja bekertje (grote npc). De 2e helft begint en ZSC staat meteen weer onder druk in de 60e minuut maakt DVS via een afstandschot de 1-1 en zsc word achteruit gedrukt waardoor in minuut 70 ook de 1-2 valt (hier zat ik niet zo lekker bij gr de schrijver van dit verslag Bram de Wit) Hierna komt Robin van de 016 erin, bedankt voor het meedoen! ZSC vecht terug en maakt via Sem in minuut 72 2-2. In de 80e minuut maakt DVS met een wat klungelig moment van onze kant de 2-3. In de 88e minuut komt ZSC uiteindelijk toch nog op 3-3 door een mooie volley van onze superspits Casey (altijd goed voor een goaltje). Eindstand dus 3-3, 1 puntje tegen de koploper.
Op naar volgende week waar de cupfighters hun bekeravontuur uit hervatten bij 1e klasser Tuldania, komt dat zien komt dat zien!