Onbekend

Bladella – ZSC

Vandaag, zaterdag 9 maart 2024, stond de altijd lastige uitwedstrijd tegen Bladella op het programma. Het was een mooie zonnige dag, hartstikke mooi weer om te voetballen.

We waren allemaal vroeg uit de veren want de wedstijd was deze keer al om 09.30 uur, dus op tijd in de auto om te vertrekken richting Bladel. Snel omkleden in het kleedlokaal, een kleine warming-up en beginnen maar!!

Westerhoven begon niet al te best aan de wedstrijd en het was Bladel die continu de aanval zocht, met als resultaat een snelle tegentreffer. De thuisploeg ging door en al na 10 minuten was het 5-0.
Het was met man en macht verdedigen wat onze jongens en meisje moesten doen. Vinz van Woerkum was niet bang en kopte een voorzet weg net voordat Bladel weer gevaarlijk kon worden.
Na dit offensief kwam ZSC iets beter in de wedstijd en voetbalde het echt wel aardig mee, maar ze konden niet voorkomen dat het met rust 9-0 voor de thuisspelende ploeg was.

Na rust begon ZSC sterk aan de tweede helft, ze lieten de kopjes niet hangen, we hadden zelfs even het betere van het spel.
Dit resulteerde dan ook in een mooie aanval waarbij Guus Konings de bal veroverde op het middenveld. Na een mooie solo schoot hij de bal op doel, waarna hij via een been van de tegenstander net over de lijn rolde. De scheidsrechter keurde het doelpunt goed!! De vreugde was groot, ook bij de toeschouwers langs de lijn, prachtig…
Toch had hierna Bladel weer het betere van het spel, ze waren kennelijk niet geschrokken van het dappere spel van ZSC en liepen weer verder uit. Dit keer was het Vince Castelijns die een hard schot weg kopte! En zo een volgende tegengoal voorkwam. Knap hoor!!
De wedstrijd naderde het einde waarna de scheidsrechter blies op zijn fluitje, einde wedstijd.
Uitslag 15-1,,, helaas,,, maar wat denk je…. Penalty serie weer GEWONNEN!!

Volgende week de thuiswedstrijd tegen RKDSV (Diessen)