Zwaluwen Jeugd Beker O19 3e ronde Groep 5 5

5085EB
ESBEEK
tel. 013-5169391

Tuldania Jo19-1 - ZSC Jo19-1

Goededag daar zijn we weer! De cupfighters van ZSC, De weersomstandigheden waren heerlijk om te voetballen. 14:30 scheidsrechter blaast op z'n fluit wedstrijd begint!

We starten de wedstrijd bovenverwachting goed tegen onze tegenstander uit de 1e klasse, na een heerlijk bekeken balletje aan de rechterkant komt Niels van Rooij vrij te staan op de hoek vijf meter waar hij hem heerlijk terug weet te leggen op Sem Kwinten die de 0-1 binnenschoot. Althans dat dachten wij teminste, maar de grensrechter die duidelijk de zon in zijn ogen had was het hier niet meer eens en vlagde voor buitenspel (Was het duidelijk niet!) Scheidrechter had geen eigen mening en keurt hem gewoon onterecht af. Maar het afgekeurde doelpunt had geen invloed op onze wilskracht en wij denderde gewoon door nog geen 3 minuten later kregen we een corner waaruit Finn Kwinten hem bijna in de kruising binnen kopt maar helaas dacht de keeper van de tegenstanders daar anders over en plukt hem er zo uit. Na de eerste 10 minuten werden onze kansen steeds meerder en begonnen hun toch echt wel meer aan te dringen zo ook in de 16e minuut spelen hun de spits in, die aan de buitenkant onze verdediging voorbij speelt en zo met links onze Westerhovense Casillas passeert 1-0 voor de tegenstanders. Na de 1-0 was het een korte periode dat de bal links en rechts werd ingeleverd aan beide kanten, maar toen in de 30ste minuut werd hun rechtsbuiten aangespeeld die vervolgens met gemak 3 spelers van ons uitspeelt maar hij werd volgens hem duidelijk ergens geraakt daarom begon hij al met struikelen in Westerhoven en eindigde hij in het zestienmeter gebied bij Tuldania maar de scheidsrechter  vond het een penalty ook al gebeurde het er buiten.
Dezelfde spits als die de 1-0 maakte aanstalte om hem te nemen en dat deed hij prima keeper doek links en hij schoot hem keurig rechtsonder. Toen begon eigenlijk het eenrichtingsverkeer richting onze goal en zo was het in de 39ste minuut weer raak met dezelfde spits die zij hattrick compleet maakte in de eerste helft.
3-0 bleek uiteindelijk de stand waarmee we de kleedkamers ingingen een grote klus voor de 2de helft. Nou we gingen de 2e helft in hebben 4 tegen goals tegen gekregen wij waren redlijk kansloos jerko stond wissel en wilde er graag in maar dit gebeurden niet. Jammer jerko volgende keer beter. We kunnen beter dinohockey gaan spelen want dit sloeg nergens op dit was ons beker verhaal jammer hoor maar goed we geven het deze keer op de scheids. Floot dus de eerste goal af. Natuurlijk hebben we ons best gedaan maar goed als je er zo ingefloten word kan je beter al stoppen voor de wedstrijd stoppen. Maar goed hier hebben we van geleerd namelijk dat jerko heel graag wil voerballen. We hebben leuke bekerwedstrijden gehad op naar volgend jaar(waarschijnlijk gaan we niet eens de knockout door), doei!