Kalender
April 2020
MaDiWoDoVrZaZo
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
<VorigeVolgende>
Er staan vandaag geen activiteiten gepland.
Home
Welkom

Welkom op de ZSC 90 Jaar site van ZSC Westerhoven. Hier vind je alle informatie omtrent het 90 Jarig bestaan van ZSC Westerhoven.


ZSC Bestaat 90 Jaar over

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

ZSC 90 Jaar Feestweekend begint over

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Inschrijvingen Penaltytoernooi

De inschrijvingen voor onze Penaltytoernooien zijn gestart! Kijk in het menu onder Penaltytoernooi voor meer informatie!Website Updates

Houd deze pagina goed in de gaten, het weekend komt steeds dichterbij. Hiermee komen er ook steeds meer nieuwe items op de website te staan!

Zo hebben we bijvoorbeeld de Facebook Prijsvragen toegevoegd. OOk verschijnen er bijna weekelijks nieuwe Interviews, Videodocu's of Vlogs.

Houd de website dus goed in de gaten, in het menu zal regelmatig wat nieuws te vinden zijn!

Zeer binnenkort zullen hier namelijk ook inschrijfformulieren te vinden zijn voor ons Penaltytoernooi! Ook zal er snel meer duidelijk worden over de verkoop van onze kaartjes voor de zaterdagavond! Wij hebben er al zin in! Jullie ook?Banner Loterij

Spetterende jubileumloterij Z.S.C.

Voetbalvereniging Z.S.C. bestaat dit jaar 90 jaar! Uiteraard wil de club deze bijzondere gebeurtenis niet ongemerkt voorbij laten gaan. Z.S.C. is één van de oudste voetbalverenigingen in de Kempen en nog steeds een bloeiende vereniging met in totaal circa 350 leden waarvan meer dan 150 jeugdleden. Een van de absolute hoogtepunten van de jubileumactiviteiten is de jubileumloterij die op donderdag 12 januari 2017 van start zal gaan en een flitsende gloednieuwe auto (Hyundai i10) als hoofdprijs kent. Doel van de loterij is het ondersteunen van Z.S.C. in het bijzonder de jeugdafdeling.

De jubileumloterij is een van de vele feestelijke activiteiten die de jubilerende voetbalvereniging dit jaar organiseert. Met veel enthousiasme is gewerkt aan een groots opgezette loterij met een heel bijzonder prijzenpakket bestaande uit meer dan 50 prachtige prijzen. De uiteindelijke winnaar van deze loterij mag zich, in juni 2017, de trotse eigenaar noemen van een flitsende gloednieuwe Hyundai i10. Met een elektrische fiets als tweede prijs , een midweek / weekend Center Parcs als derde prijs en nog vele andere mooie prijzen is het prijzenpakket zonder meer aantrekkelijk te noemen.

De komende maanden zullen ca. 30 ambassadeurs van Z.S.C. deze loterij onder uw aandacht brengen. Zij nemen de verkoop van de loten persoonlijk ter hand. Verder kunt u loten kopen in de kantine van Z.S.C. aan de Koolakkers 7 te Westerhoven. Daarnaast is het ook mogelijk om loten te bestellen door een overboeking te doen naar NL 62 RABO 0313 3056 41 t.n.v. Stichting Vrienden van Z.S.C. onder vermelding van uw naam, adres en telefoonnummer. De kosten per lot bedragen € 25,- en na ontvangst van uw betaling zullen de loten bij u bezorgd worden dan wel aan u verzonden worden.

Tijdens de grande finale van het jubileumweekend zal de eindtrekking plaatsvinden op zondagavond 4 juni 2017 tussen 18.00 en 22.00 uur in de grote feesttent op sportpark De Koolakkers. Het gehele weekend van 2 t/m 4 juni zal in het teken van het jubileum staan. Een feestweekend dat bol zal staan van sportspektakel en entertainment. Hierover volgt later meer informatie.

Met de opbrengst van deze loterij hoopt Z.S.C. een extra impuls te kunnen geven aan de vereniging en in het bijzonder aan de jeugdafdeling van Z.S.C.

Doe mee, koop loten, steun voetbalvereniging Z.S.C. en maak kans op een gloednieuwe Hyundai i10 en vele andere mooie prijzen!

Facebook