De kop is eraf! - ZSC Westerhoven

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

De kop is eraf!

De kop is eraf!

ZSC JO11-1JM

4 - 11

Terlo JO11-1

Competitie

5e klasse 13

Datum

5 september 2020 11:15

Scheidsrechter

Arwin Houbraken

Accommodatie

Onbekend

Voor de eerste keer 8 tegen 8 op een groter veld. Voor de eerste keer een wedstrijd van een uur. Sowieso voor de eerste keer sinds begin maart weer eens een voetbalwedstrijd. Dat hebben we gemerkt, maar we hebben ons er goed doorheen geslagen.

We kwamen geweldig uit de startblokken: binnen een paar minuten stond de voorsprong al op het scorebord door een afstandsschot van Dielan. Daarna ging de wedstrijd op-en-neer. De tegenstanders van Terlo waren vaak fysiek wat sterker, maar wij wisten een paar keer echt mooi aanvalsspel op de mat te leggen. Zelfs de coaches van de tegenstander hadden complimenten voor een de mooie steekpasses, die helaas niet allemaal tot doelpunten leidden.

In de tweede helft, geholpen door de fantastische inbreng van Sophie en Mila, beiden invallers vanuit de JO10 met al een wedstrijd in de benen, gingen we er nog voor. Maar hoe langer de wedstrijd duurde, hoe moeilijker het werd. Julius, deze wedstrijd onze nummer 9, wist twee keer het doel te vinden. Sophie maakte doelpunt nummer 4. Maar hoe hard we ook knokten, Terlo liep verder uit. Mede door een middenvelder die tot drie keer toe een werkelijk onhoudbare bal over onze keeper in de verre hoek wist te lepelen.

Julian en Ruben hebben deze keer het doel verdedigd. Bij gebrek aan een vaste keeper trekken in de volgende wedstrijden steeds weer andere spelers de handschoenen aan. Misschien vindt één van ons wel zijn roeping als goalie.

Er zijn genoeg lichtpuntjes voor de komende wedstrijden. Bij vlagen hebben we goed voetbal kunnen laten zien, dus met wat oefening en wat gewenning aan de nieuwe speelvorm moeten we steeds beter voor de dag kunnen komen.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!