Een lastig potje - ZSC Westerhoven

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Een lastig potje

Een lastig potje

SV Valkenswaard JO11-3JM

10 - 2

ZSC JO11-1JM

Competitie

5e klasse 13

Datum

12 september 2020 10:00

Scheidsrechter

W.E.R.P. (Wolf) Walraven

Accommodatie

Onbekend

Vandaag in en tegen Valkenswaard vielen de puzzelstukjes nog even niet op hun plek. Bij aankomst zagen we de grote geel-blauwe kassa en werd er nog gegrapt dat het vandaag weleens kassa voor ons zou kunnen worden. Maar helaas.

Het positiespel, dat kan nog wel wat beter. Maar net toen de trainers stonden te roepen dat iedereen op de eigen positie moest blijven, slalomde centrale verdediger Ruben door de Valkenswaardse linies en maakte zijn solo-aanval keurig af.

In de rust keken we al aan tegen een fikse achterstand. Na wat gemopper onderling hebben we afgesproken dat iedereen zich aan de afspraken probeert te houden en elkaar helpt. En warempel, meteen na de aftrap een goal van Jarige Julius die doorbrak en op de keeper af mocht gaan. Zie je wel dat het kan!

Levi was onze vaste goalie vandaag, met een paar mooie reddingen. Aanvallend waren er een paar goede schoten die door de keeper van De Bosuilen werden gekeerd. Maar daar bleef het bij.

Verdedigend hadden we het te lastig, dus jammer genoeg hebben we behoorlijk wat tegengoals moeten incasseren. Maar de conditie verbetert, het veldspel gaat wennen en wij komen eraan!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!