Bloedstollend spannend - ZSC Westerhoven

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Bloedstollend spannend

Bloedstollend spannend

ZSC JO11-1JM

2 - 3

EFC JO11-4G

Competitie

5e klasse 13

Datum

19 september 2020 11:15

Scheidsrechter

leider jo11

Accommodatie

Onbekend

Het seizoen is nog maar net begonnen, maar de thuiswedstrijd tegen EFC zal qua spanning waarschijnlijk niet meer worden geëvenaard.

Er is keihard gewerkt door onze jongens. Julius was afwezig vanwege een blessure, maar dat maakte de weg vrij voor een vervroegde rentree van onze Siem. En wat voor één! Al vroeg in de wedstrijd schoot hij na een mooie solo de bal buiten bereik van de keeper in het net. 1-0!

Daarna golfde het spel op en neer. Veel beter dan in de voorgaande wedstrijden bleef iedereen op zijn positie. Wij kregen kansen, zij kregen kansen. Maar het was EFC dat de achterstand wist om te buigen naar een 3-1 voorsprong, o.a. vanuit een vrije trap en een schot van afstand.

In het laatste kwartier liet ZSC z’n ware aard zien. Tegen de vermoeidheid in werd er keihard geknokt voor een doelpunt en werd er fanatiek aangevallen. Teun maakte de 2-3 en we gingen voor de derde. Bij een serie hoekschoppen ging iedereen mee naar voren; alles of niets. We raakten de paal en ook in de allerlaatste minuut hadden we de gelijkmaker nog op de slof. Maar het mocht jammer genoeg niet zo zijn.

Het was een super spannende en sportieve wedstrijd. Met z’n allen hebben we geconcentreerd gespeeld, keihard gewerkt en ons helemaal leeg geknokt. We grepen net mis, maar met zo’n instelling en werklust komen de overwinningen straks vanzelf!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!