Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

ZSC JO10-2JM - SV Budel JO10-2

ZSC JO10-2JM - SV Budel JO10-2

ZSC JO10-2JM

6 - 5

SV Budel JO10-2

Competitie

4e klasse Zwaluwen Jeugd (1e fase) 11

Datum

2 oktober 2021 11:15

Scheidsrechter

L.C.M. Kwinten

Accommodatie

Sportpark De Koolakkers
Koolakkers 5
5563AV
WESTERHOVEN
tel. 040-2040279

Yes… vandaag spelen we op onze eigen groene mat, echt gras dat past toch beter bij ons, ballen maar! Tegen Budel dit keer. En Budel is op tijd. Zo op tijd dat we zelfs eerder beginnen. Gelukkig was er iemand zo vriendelijk de razende reporter in te lichten zodat die bij het fluitsignaal paraat was. Alleen niet alle supporters zijn al gearriveerd maar goed als de scheids zegt we beginnen dan kunnen we daar niet op wachten. Vandaag is gastspeler Danique in ons midden, ge wit wel de dochter van Jantje Smets ooit een bekendheid van ZSC en een felle speler op het veld.  

De belofte denkt dat de wedstrijd om kwart over elf begint en de eerste goal ligt in ons net voordat we eigenlijk begonnen zijn. Nondeju… wij kunnen niet zo goed omgaan met veranderingen en dit is het gevolg. Alsjeblieft graag de volgende keer gewoon om 11.15u starten want nu staat er al een 1 op de teller van de tegenpartij voordat we eigenlijk zouden beginnen.  

Maar op het tijdstip dat we eigenlijk zouden beginnen gaan de koppies omhoog, de schouders eronder en dribbelen we naar de goal van de tegenstander. Tikkie, Takkie, Hoppa…. Daar gaat ie. Klein maar fijne Cas zorgt dat het weer gelijk wordt en jast er een prachtige bal in. De 2-1  weet hij ook te maken gevolgd door de 3-1 van onze alleskunner Senn.  

De oranje witte laten zich niet kisten en weten de 3-2 te maken. Het kanon probeert van verre afstand de bal op het doel te vuren maar helaas. Als het doel een meter naar rechts stond was het echt een prachtig doelpunt. De eerste helft is voorbij. Onze supporters zijn inmiddels ook gearriveerd. Van heinde en verre (lees Riethoven) komen ze kijken naar onze belofte. Gezelligheid langs de lijn mag er ook zijn. Oma Joke mist de schaal met bitterballen, ja wij eigenlijk ook. Oma Joke lekker als je volgende keer de catering verzorgd.  

Maar goed we zijn hier niet voor de buurt langs de lijn maar voor het prachtige spel van de geel zwarte. En wat denk je. Als opa Jantje Henne zo nodig oud ijzer op moet halen gebeurd het. Onze rode duivel, onze internationale held, kleinzoon van de befaamde Jante Henne maakt de 4-2 net nu opa er niet bij is. Top gedaan Ferre!! Ook de 5-2 wordt gemaakt. Maar we hebben tegenstand helaas rolt de 5-3 in onze goal. En echt sunt dat opa Jan er niet bij is Ferre maakt zijn tweede goal vandaag, wat zal opa trots zijn! Gelukkig hebben we deze prachtig mijlpaal op beeld vastgelegd. 6-3 op de teller.  

Senn heeft nog een bijna prachtige goal maar het wordt latje tik en de bal valt recht naar beneden dju, toch, vette pech. Eigenlijk was hij net in goal maar goed, de scheids kan dat niet zien. Danique heeft helaas vandaag ook pech. Menig bal schiet ze richting goal maar helaas wil het niet lukken. We moeten ook wel bekennen dat de keeper van de tegenpartij behalve groot ook echt wel goed is. Iris en Marly zetten hun beste beentje voor om de bal goed over het veld te verdelen en vormen samen met het kanon een muur voor onze goal. Na een paar schitterende reddingen van de swingende keeper vandaag gaan er helaas toch nog twee in. 

Gelukkig daar horen we het eindsignaal en we sluiten af met een 6-5 op de teller. Hard gewerkt, van beide kanten, het was weer een heerlijke pot. Bedankt Budel en bedankt belofte van ZSC. Aan de zijlijn hebben we in ieder geval genoten, ook zonder bittergarnituur 😊
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!