Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

ZSC JO10-2JM - RKSV Heeze JO10-3JM

ZSC JO10-2JM - RKSV Heeze JO10-3JM

ZSC JO10-2JM

23 - 1

RKSV Heeze JO10-3JM

Competitie

4e klasse Zwaluwen Jeugd (1e fase) 11

Datum

18 september 2021 11:15

Scheidsrechter

L.C.M. Kwinten

Accommodatie

Koolakkers
Koolakkers 5
5563AV
WESTERHOVEN
tel. 040-2045118

ZSC - Heeze 

Het zonnetje schijnt, de lucht is blauw dus belofte van ZSC kom maar gauw. De eerste wedstrijd van het seizoen op onze eigen grasmat. We spelen tegen rood groene oftewel Heeze. We hebben er zin in. Onze trainers spreken de belofte vol goede moed nog even toe, we gaan gewoon ons best doen, koppies omhoog hè, wat er ook gebeurd. En zo is het. Vandaag een opstelling zonder onze eigen rode duivel, Ferre doet vandaag zijn eerste communie, gefeliciteerd jongeman! Gelukkig kunnen we toch met een reserve spelen door onze gastspeler Gio, fijn!  

En daar gaan we, met de zon op onze koppies, horen we het startsein en een minuut later jast onze Senn, de alleskunner, de bal in het net! Deze alleskunner neemt een corner en hop daar is ook de 2-0 een feit. Gust vangt de bal van de tegenpartij op op zijn robuuste torso en met een kanonschot vanaf de middellijn weet hij de 3-0 te maken. Gust, het KANON van de belofte, prachtschot! Senn scoort de 4-0 en klein maar fijne snelle Cas weet via de keeper de 5-0 in het net te krijgen. Wat gebeurd hier? We zijn allemaal een beetje flabbergasted als door nog een voltreffer van Senn en een prachtig links schot van Cas met een 7-0 op de teller het eerste fluitsignaal voor de drinkpauze klinkt.  

Na de drinkpauze schiet het Kanon van de belofte de 8-0 in het doel. En met een mooi spel van overspelen tussen verschillende geel zwarte maakt Marly deze mooie samenwerking af met een 9-0! Zo moet het belofte, tikkie, takkie, hoppa in het bakkie, uhh in de goal, maar dat rijmt niet. Chapeau! Onze Iris kent haar eigen kracht niet en schiet de bal net naast, jammer meid, volgende keer beter.  

De 11, 12, 13 en 14 weten we ook te maken. Dan wat gefrot bij onze eigen goal en dat geeft Heeze een kans. Een rood groene neemt een aanloop en knalt de 14-1 rechts in het net. Jammer swingende keeper maar kan gebeuren. En dan… dan gebeurd het. Iris krijgt een voorzet en met een prachtige sierlijke draai is daar een onvergetelijke goal!!! WAUW Iris, goed gedaan! Zo zie je maar weer volgende keer beter. 

Onze gastspeler is de enige die nog niet gescoord heeft en dat mag natuurlijk niet gebeuren. Gio zet alles op alles en daar is de 16-1! We spelen fanatiek verder, maar ook onze tegenpartij blijft knokken, respect hoor, die laten hun koppies niet hangen. Na een mooi tikkie takkie vanuit onze zijde raakt Marly met de punt van haar schoen de bal waardoor deze met een kopbal van onze Cas in het net terecht komt. 17-1. De 18-1 is een eigen doelpunt van de tegenpartij, wat een vette pech voor Heeze. Cas en Senn maken de 4 daaropvolgende goals en we eindigen de wedstrijd met een 23-1 gescoord door onze gastspeler Gio.  

Gewonnen, dat is mooi, maar wat nog veel mooier is, is dat jullie heel goed samen hebben gewerkt en elkaar de kans hebben gegeven zodat iedereen een goal mocht zetten. Bijna iedereen dan. Onze swingende keeper Vin heeft ze goed uit het net gehouden. De trainers houden hem graag in de goal om blessures te voorkomen. Bij zichzelf of de tegenpartij? Dat houden we maar in het midden.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!