Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

ZSC 3 VOLLEDIG OP KOERS VOOR HET TEAMWEEKEND IN MALLORCA

ZSC 3 VOLLEDIG OP KOERS VOOR HET TEAMWEEKEND IN MALLORCA

Hapert 5 (zon)

1 - 6

ZSC 3 (zon)

35'
Kai Rademakers (penalty)
...
50'
55'
65'
Bram Cremers (schot)
75'
Kai Rademakers (afstandschot)
80'
85'
Kai Rademakers (afstandschot)

Competitie

6e klasse 41

Datum

17 oktober 2021 12:00

Scheidsrechter

Anoniem

Accommodatie

Sportpark De Lemelvelden
Burg. Van Woenseldreef 9
5527JN
HAPERT
tel. 0497-384766

Joris stak op zaterdagavond een mooi verhaal af:
“Morgen voetballen we om TWAALF UUR tegen Hapert. TWAALF UUR. Dan kún je niet te laat komen.”
U kunt voorstellen dat onze teleurstelling groot was toen bij vertrek om 11 uur ieder spoor van Joris ontbrak. Hij schrok om 11:30 wakker, kon zijn telefoon die tussen de kussens van de bank geglipt was niet meer vinden en had geen auto of voetbalspullen op zak. Joris snel naar huis waardoor wij met Nick vd Boomen op goal moesten beginnen.

De oplettende lezer merkte overigens al op dat er al twee weken een verslaglegging van de wedstrijd ontbrak. Dat klopt. Om die reden schotelen wij u deze week een long read voor. Een verhaal met nét wat meer details en diepgang. Veel plezier.

Uit bij Hapert dus. Een geduchte concurrent waar we vorig jaar met 3-0 van verloren tijdens de voor ons slechtste wedstrijd van het seizoen. Tijdens de match bleek al snel dat er wat te halen viel in Hapert. Toch ging het niet vanzelf. Ook Hapert werd zo nu en dan gevaarlijk en met Nick op goal weet je maar nooit. Dus billenknijpen.

Wat opviel was dat de zaterdagavond-cocaïne van de rechtshalf van Hapert nog niet uitgewerkt was. Al vóór aanvang van de wedstrijd vielen er enige scheldwoorden, maar ook tijdens de wedstrijd waren enkele doorgesnoven kreten waar de honden geen brood van lusten te horen. Een interessant schouwspel, noteerde onze verslaggever ter plaatse.

Halverwege de eerste helft maakte de verdediger van Hapert een redelijk lompe sliding die Youri dwong tot een schwalbe: penalty. Goed gezien van de scheidsrechter is de analyse op de redactie. Hapert dacht daar echter heel anders over en er ontstond zowaar een opstootje. Het was opnieuw de rechtshalf van Hapert die zich ermee bemoeide. Alles ging goed en Kai maakte 0-1. Mooi.

Het was enkele minuten later dat de vlam volledig in de pan sloeg, en onze inmiddels favoriete rechtshalf sprak na een duel tussen Youri en Hapert-verdediger de poëtische woorden: “vies vuil vadsig varken”. Pluspunten voor creativiteit en waardering voor de mooie allitererende woorden. Minpunten voor het onheus bejegenen van de altijd onschuldige Youri. De scheidsrechter trok dezelfde conclusie en gaf hem geel. Met de woorden “ik pak jou nog wel!” werd de rechtshalf van het veld gesleurd. Nu al één van de onbetwiste hoogtepunten van het seizoen.

Met 0-1 gingen we rusten, trok de inmiddels gearriveerde Joris zijn keeperstenue aan en gingen we in aangepaste opstelling weer van start. Vrij snel maakte de directe tegenstander van Nick vd Boomen (die voor de rest een keurige match voetbalde) gelijk, en leek het een hele spannende middag te worden.

Toen wisten we echter nog niet dat eerst Sven na een mooie loopactie van Wil met verwoestende kracht de 1-2 binnen zou koppen en de keeper van Hapert later nog een rollertje van Bram tot doelpunt zou promoveren. Plots stond het 1-3 en lag de weg vrij om aan het doelsaldo te werken. Kai maakte twee wonderschone doelpunten van minstens 30 meter afstand doordat de keeper alsmaar ver voor zijn doel bleef staan. Ook Fer mocht vanuit een corner aantekenen voor een doelpunt, waarmee de stand op 1-6 kwam.

Een smetje op de middag was de gele kaart voor Sven die net als zijn directe tegenstander (u weet wel: de rechtshalf van Hapert) wat onaardige woorden aan de scheidsrechter adresseerde. Wij keuren dit gedrag ten zeerste af, zeker gezien Sven een goede match speelde, het 1-5 stond, hij knap gescoord had en zijn vader langs de lijn stond te kijken. Jammer.

Met het volledig vermorzelen van Hapert koersen we recht op het kampioenschap af. Wij zeggen u toe dat we een volledige midweek naar Mallorca gaan als we kampioen worden. Wij zien jullie graag over twee weken als we een nieuwe stap richting Mallorca zetten. Dan spelen we tegen onze aartsrivalen van het Terloonbedrijf. Uit. Altijd lastig.

Als laatste moeten we meegeven dat we nog nét iets meer leestijd van u gaan vragen op maandagochtenden. Op veler verzoek zullen we dit seizoen een snackbarranglijst bijhouden. Na de onterecht verloren wedstrijd bij Spoordonk deden we Familierestaurant De 4 Linden in Middelbeers aan voor een all-time classic Ribsalon. U leest het goed, spareribs vermengd met kapsalon. Na de wedstrijd tegen Hapert hebben we de lokale middenstand geholpen door Restaria ’t Smulhuis aan te doen. Een positieve ervaring: immers serveerden ze ons koude flessen Dommelsch, kreeg de hamburger een solide voldoende en stonden er als vanouds “lekkere wijven” (niet de woorden van uw verslaggever) in de bediening. Daarmee voert ’t Smulhuis de ranglijst voorlopig aan.

Deze alinea is alleen bedoeld voor snackbareigenaren, dus als u dat niet bent moet u stoppen met lezen:
Beste snackbareigenaren, voor een sponsordeal overwegen wij een hogere score toe te kennen in onze verslagreeksen. Contact mag rechtstreeks met onze verslaggever.

1. Restaria ’t Smulhuis - Hapert
2. Familierestaurant De 4 Linden - Middelbeers
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!