Broekstraat 3 B
5688JW
OIRSCHOT
tel. 0499-572663

In deze doordeweekse wedstrijd leed ZSC zijn tweede nederlaag. Voor de rust had Spoordonk het beste van het spel en al vrij snel kwamen ze op voorsprong. In de 15e minuut scoorde ze uit een hoekschop met het hoofd.. In de 23e minuut kreeg ZSC voor de eerste keer een kans om op gelijke hoogte te komen maar het schot vloog hoog over. Daarna was het overleven tot aan de rust wat uiteindelijk goed lukte.
Na de rust kwam ZSC herboren uit de kleedkamer en zette Spordonk onder druk. Dit resulteerde in twee prima kansen.
Eerst werd een schot van Boyd v/d Ouweland prima gepakt door de doelman en even later schoot Daan Neutkens recht in handen van de doelman. Net toen ZSC dacht op gelijke hoogte te komen viel het doelpunt aan de andere kant. In de 60e mnuut profiteerde Spoordonk van de aanvalsdrift van ZSC en scoorde hun tweede doelpunt. Daarna nam Spoordonk de regie weer over en moest ZSC er voor zorgen dat de stand niet verder opliep. Toch gebeurde het in de 85e minuut. Uit een makkelijk gegeven indirecte vrije trap bepaalde Spoordonk de einduitslag 3-0.