Koolakkers 5
5563AV
WESTERHOVEN
tel. 040-2045118

Steensel behaalde een moeizame maar verdiende overwinning omdat zij effectiever waren in het benutten van de kansen.
ZSC kwam al vrij snel op voorsprong. In de 9e minuut gaf Gijs van Beek een perfecte voorzet die schitterend door Bas Veraa binnengekopt werd door voor zijn tegenstander te komen.Het spel golfde op en neer en Steensel kwam in de 26e minuut op gelijke hoogte.
In de kluts kreeg een speler de bal gelukkig mee en ook hij gaf een perfecte voorzet die door Marco Subnel binnengeschoten werd.
 Vlak voor rust kwam Steensel op voorsprong toen weer een aanval over links uitmondde in een prima voorzet en nu was Dorus v/d Broek ter plekke om de 1-2 en tevens ruststand binnen te werken.
Na de rust zette ZSC Steensel onder druk en in de 53e en 56e minuut kwamen er een paar mogelijkheden echter zonder resultaat.
Vlak hierna in de 58e minuut weer een aanval over links en ook deze goede voorzet werd door Marco Subnel binnengeschoten.
ZSC drong wel aan maar kon geen echte vuist maken en ze moesten steeds oppassen voor de counter van Steensel.
ZSC speelde een prima wedstrijd maar kon dit jammer genoeg niet uitdrukken in de score.