5563AV
WESTERHOVEN
tel. 040-2045118

Voor de rust was er niet heel veel te beleven en waren de echte kansen schaars.
Bergeijk begon fel aan de wedstrijd en zette ZSC onder druk. Al in de 8e minuut scoorde Bergeijk maar dit doelpunt werd afgekeurd wegens buitenspel. In de 13e minuut kopt Gijs van Beek een corner te zacht in waardoor de doelman kon redden.
In de 17e minuut ook een corner voor Bergeijk en ook deze kopbal werd slecht ingekopt en ging naast.
In de 32e minuut was ZSC weer aan bod met een prima aanval die door Lars Heesakkers in handen van de doelman geschoten werd.
In de 39e minuut kon Luuk van Beek net niet bij een voorzet en in de 41e minuut een geweldige kopkans vlak voor doel  maar Thijs Houbraken voorkwam de voorsprong voor de bezoekers. Rust 0-0.
Na de thee sprong er 1 speler bovenuit en dat was de keeper van ZSC: Thijs Houbraken. Met enkele katachtige reddingen voorkwam hij een nederlaag en bezorgde ZSC 1 punt.
Eerst rook ZSC nog aan een voorsprong maar Luuk van Beek mikte net naast. In de 58e minuut kwam ZSC heel goed weg toen een schot via onderkant lat terug in het veld sprong en ZSC met kunst en vliegwerk erger voorkwam.
In de 70e minuut een prima kopbal van Bergeijk waarbij iedereen de bal al in het net zag gaan ware het niet dat Thijs ook nu toch nog de bal uit het doel rammelde. Toch was ook hij kansloos in de 77e minuut. Een snelle uitval van Bergeijk over rechts werd schitterend voor gegeven en twee spelers van de bezoekers konden vrij inschieten waarbij Gijs Jansen het laatste zetje gaf 0-1
ZSC  zette zich schrap en al in de 80e minuut kreeg Juul Huijbers een unieke kans om gelijk te maken, maar hij kopte net naast het doel.
Toch kwam ZSC nog op gelijke hoogte. In de 87e minuut kwam de ingeschoten bal tegen de hand van een Bergeijkse verdediger en de scheids zag hierin een strafschop die door Juul Huijbers feilloos werd benut.
Een zwaar bevochten maar verdiend gelijkspel.