Koolakkers 5
5563AV
WESTERHOVEN
tel. 040-2040279

ZSC speelde voor de tweede keer 0-0 gelijk. Eerst tegen de koploper en nu tegen nummer twee Dosl.
Een gelijk opgaande wedstrijd met weinig kansen.
Wel in de 6e minuut toen kwam er een grote kans voor Dosl. De doelman van ZSC kwam iets te laat uit zijn doel maar verkleinde het doel zodanig dat de speler de bal voorlangs schoot. De beste kans was echter voor ZSC in de 16e minuut toen Joppe Smolders vrij voor het doel kwam maar jammerlijk naast schoot. In de 21e minuut een prima kans voor Dosl maar er werd recht in handen van de doelman geschoten.
Na de rust werd het wat rommelig met weer weinig kansen.
In de 60e minuut gaf een speler van Dosl een prima voorzet maar de bal werd maar half geraakt waarna hij naast het doel verdween.
In de 63e minuut een hoekschop voor ZSC. Deze werd naar Luuk van Beek gespeeld die een loeier los liet maar die verdween langs iedereen maar ook net naast het doel. Verdere kansen bleven uit en uiteindelijk kon iedereen tevreden zijn met een gelijkspel