Jan Smuldersstraat 54
5512AZ
VESSEM
tel. 0497-591696

In een aantrekkelijke wedstrijd verloor ZSC een beetje ongelukkig van koploper Vessem.  De thuisploeg was wel de hele wedstrijd de iets betere ploeg maar ook ZSC kreeg de nodige mogelijkheden.
Voor de rust kreeg ZSC de beste kansen. In de 15e minuut liet de doelman van Vessem de bal los waarna een ZSC-er net niet voldoende bij de bal kon om hem binnen te tikken. In de 24e minuut een snelle uitval van ZSC over drie schijven. De bal kwam uiteindelijk bij Jens Bottram die de bal via onderkant lat terug zag springen. In de 33e minuut speelde Juul Huijbers de bal iets te ver voor zich uit waardoor de doelman van Vessem nog in kon grijpenn Daarna werd Vessem gevaarlijk en in de 38e minuut kon ZSC nog net een doelpunt voorkomen. In de 41e minuut kreeg Vessem een uitstekende kopkans maar die belandde naast het doel. Toch was het nog voor de rust raak voor Vessem in de 42e minuut. Een vrije trap van rechts werd bekroond met een perfecte voorzet op het hoofd van Jarno Olieslagers die zich deze kans niet liet ontnemen en de bal in het net deponeerde. Nog geen minuut later schoot Vessem tegen de paal.
Na de thee was eerst Vessem de gevaarlijkste ploeg en daarna nam ZSC het initiatief over met gevaar voor de snelle uitvallen van Vessem.
In de 53e minuut een hachelijke situatie voor het ZSC doel met moeite gered en in de 55e minuut een vrije doorgang voor een Vessem speler maar door snel uit zijn doel te komen kon Thijs Houbraken onheil voorkomen. Toch kwam Vessem op een 2-0 voorsprong toen de ZSC achterhoede de bal in de voeten van Rens van den Heuvel schoot die via binnenkant paal afrondde. ZSC toog nu ten aanval om de stand een beter aanzien te geven, maar ondanks enkele goede acties wilde het niet lukken. In de 84e minuut een snelle uitbraak van Bas Veraa die de bal net voorlangs schoot en bij enkele goede voorzetten wilde de bal net niet goed vallen. Tussendoor kreeg Vessem ook nog een paar goede kansen zonder resultaat. Een terechte overwinning vvoor de koploper.