Sophiastraat 13 a
5583CA
WAALRE
tel. 040-2214306

Voor de rust was DVS  de iets betere ploeg met verzorgd voetbal. Toch kwam ZSC op voorsprong in de 12e minuut.
Bas Veraa ging sneller dan een verdediger achter een diepe bal aan en vrij voor de doelman bleef hij ijzig kalm.
Daarna was het de beurt aan DVS. In de 21e minuut werd een voorzet van rechts ongelukkig geraakt door Coen Neutkens waarna de bal in het doel vloog. In de 33e minuut liet Joppe Smolders een prachtig schot los maar de keeper was paraat.
In de 35e minuut een lange bal vanaf het middenveld die achter de ZSC verdediging terecht kwam net over Coen Neutkens en ook Thijs Houbraken kwam te laat om Jasper Jacobs van scoren af te houden. Bijna werd het voor de rust nog 3-1 maar de geweldige kans voor DVS werd naast geschoten.
Na de rust een herboren ZSC, Al in de 51e minuut kwam de gelijkmaker op het scorebord. Een vrije trap werd teruggelegd op Luuk van Beek en die liet een projectiel los dat onhoudbaar voor de keeper in de kruising verdween. Vlak daarvoor liet DVS ook een mooi schot los maar dat verdween net naast het doel. Ook in de 60e minuut lieten ze een poeier los maar Thijs Houbraken redde bekwaam.
Een minuut later een snelle uitval van ZSC, Joppe Smolders tikte de bal door aan Bas Veraa die zich geen moment bedacht en voor 2-3 zorgde. In de 74e minuut kreeg DVS tot twee keer toe de kans op de gelijkmaker. Eerst redde Thijs Houbraken met een reflex en de rebound werd hoog over geschoten. ZSC stichtte nog gevaar met twee vrije trappen, maar beide keren tikte de keeper de bal over de lat.
Er kwamen nog een paar hachelijke momenten voor het ZSC doel maar ze kwamen met de schrik vrij. Zeker toen in de 90e minuut Daan v/d Haterd, invaller en groot talent, de 2-4 binnen schoot na aangeven van ook invaller Jens Bottram.
Een geweldige start van de competitie met twee overwinningen.