Broekstraat 3 B
5688JW
OIRSCHOT
tel. 0499-572663

ZSC leed voor de derde keer achter elkaar een nederlaag in een wedstrijd met zeer weinig kansen.
Spoordonk begon sterk aan de wedstrijd en werd  toch niet echt gevaarlijk. Zij kwamen ietwat gelukkig aan de 1-0 toen een corner in het ZSC doel verdween via Thieu Kroon en een verdediger van ZSC.
Verder gebeurde er weinig, behalve 2 goede pingels van ZSC en Spoordonk in de 41e en 42e minuut waarbij de keepers een goede redding verrichten. Ruststand 1-0. Was Spoordonk voor de rust de bovenliggende partij,  na de rust was ZSC bij vlagen sterker.
In de 47eminuut een goede aanval van ZSC met als slot een prima mogelijkheid voor  Jens Bottram die echter te slap in schoot.
Het bleef wat rommelig en de kansen waren ook nu schaars.
In de 77e een goede redding van Thijs Houbraken en ZSC dacht vlak voor tijd op gelijke hoogte te komen maar het schot van Bas Veraa ketste tegen  de kruising.