De Alsie 5
5087LB
DIESSEN
tel. 013-5041796

RKDSV tegen ZSC de laatste wedstrijd van het seizoen. Het was een mooie maandagmiddag met prachtig weer voor een potje voetbal.
We begonnen goed en de tegenstander ook, met kansen heen en weer. Al in de 6e minuut werd er op Bas Veraa een overtreding begaan met als gevolg een vrije trap vanaf 20 meter. Deze werd door Jorg Houtappels feilloos binnen geschoten naar 0-1.
Dit was een veelbelovend begin maar al snel werd de druk vanuit Diessen groter en groter. In de 9e minuut werd er nog een bal van de doellijn gehaald door Joost Willems. Daarna in de 16e minuut kreeg Sven Bastings nog een kans voor open goal maar schoot deze ver over.
We kwamen nog met de schrik vrij maar nog geen 5 minuten later maakte dezelfde speler zijn misser weer goed met een afstandsschot van 20 meter. Deze raakte voor ons helaas wel de binnenkant van het net en werd dus de gelijkmaker.
Toen in de 39e minuut kreeg Sander van der AA een mooie steekbal door het midden en deze schoot hij netjes binnen voor Diessen 2-1.
In de 41e minuut kreeg Berry Kolen nog een mooie kans maar wist deze niet te verzilveren, maar nog geen minuut later deed Tijn Janssen dit wel en was het 3-1 wat tevens de ruststand was.
Na de rust ging het een tijdje gelijk op en kregen we allebei nog wat kansen. Nog een mooie steekbal in de 71e minuut van Tom van Loon op Bas Veraa maar dat liep op niets uit. Ook in de 81e minuut nog een mooie vrije trap van Koen Neutkens op Tom van Loon maar deze kon helaas het doel niet vinden. Toen kwam in de 85e minuut Tim Prijt nog het doelsaldo van Diessen vergroten van uit een voortrek en schoot hem netjes binnen. De eindstand was dus 4-1 voor Diessen proficiat.
PS: Trainers en begeleiders heel hartelijk bedankt, het was een mooi en spannend seizoen.