Reusel Sport/CoTrans JO11-3 - ZSC JO11-1JM - ZSC Westerhoven

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Reusel Sport/CoTrans JO11-3 - ZSC JO11-1JM

Reusel Sport/CoTrans JO11-3 - ZSC JO11-1JM

Reusel Sport/CoTrans JO11-3

5 - 4

ZSC JO11-1JM

Competitie

4e klasse (2e fase) 09

Datum

5 november 2022 10:15

Scheidsrechter

J.C.L. Laarakker

Accommodatie

Sportpark Den Hoek
Sportpark 3
5541PC
REUSEL
tel. 0497-641514

In de vroege ochtend van 5 november vertrekken we richting Reusel. Heerlijk een potje voetballen tegen andere zwart-gele, Reusel-Sport. Na een lange tocht komen we eindelijk in het laatste dorpje voor België aan. Als je bijna denkt dat je van de aardbol afvalt dan ben je er.  
 
Op het mega sportcomplex blijkt ergens helemaal achteraan de kleedkamer gevestigd, hebben wij weer. In het complex aangekomen op zoek naar onze kleedkamer, wat is het hier groot… Dat zijn we niet gewend in een gat als Westerhoven. Snel warmdraaien voor de wedstrijd. De Reuselse boys dragen oranje shirts, hun uittenue, maar goed ook want we zagen het al duizelen.  
 
Hoppa eerst warmlopen, armen draaien, zijwaarts, achterwaarts, voorwaarts, het ziet er weer veelbelovend uit. We missen vandaag onze enige echte Juul. Zonder wissels starten we de wedstrijd, Luuk en Sem zullen later ingevlogen worden maar spelen eerst met hun eigen team.  
 
In het eerste blok gaat Reusel er direct fel in. De ballen vliegen letterlijk om onze oren, we missen alle kansen. Een bal van Senn komt links op de buitenkant lat, Cas krijgt hem ook niet binnen de palen (ligt zijn talent nog in Afrika misschien?) en Marly schiet net over de bal heen, wat een pech. De eerste drinkpauze kondigt zich aan met drie punten op de teller voor de tegenstander, ai. Voordat er gedronken wordt volgt eerst een mentaltalk van de coaches.  
 
De wissels arriveren en we gaan vol goede moed er opnieuw tegenaan. En dat werkt, daar is de focus weer! De mentaltalk heeft weer goed gedaan. Hoppa via de voet van Cas komt de bal bij ons kanon Gust terecht die hem mooi in de goal terecht laat komen. 3-1, zo dat voelt toch weer goed, de nul is eraf. De 3-2 maakt Cas zelf. Even later geeft Cas een assist, dit keer maakt broertje Sem het af die dolblij is met de voltreffer. 3-3, er is weer hoop. (Het voetbaltalent zat dus toch in het vliegtuig naar Nederland 😉) 
 
Milan, Marly en Noam lopen heel wat meters over het achter- en middelveld om ballen naar voren te passen en de oranje tijgers bij te blijven. Iris tikt regelmatig de bal precies op het juiste moment aan om hem van richting te veranderen waardoor Senn er verder mee naar voren kan. De neefjes Senn en Luuk laten zich beide niet aan de kant zetten door de soms felle verdedigers van Reusel. Helaas wil de bal er niet zomaar in. Maar wat we wel zien is dat er mooi over gepeeld wordt, er ontstaan driehoekjes, 1-2tjes dat zien de trainers graag.  
 
De 3-3 wordt uiteindelijk een 4-3 en helaas zelfs een 5-3. Maar we blijven tot het einde strijden, zo kennen we de belofte van ZSC, koppies omhoog en tot de laatste minuut ervoor gaan. Dat brengt ons na mooi overspelen nog een vierde doelpunt. Met een eindstand van 5-4 gaan we penalty’s schieten. Met als laatste natuurlijk de beide keepers, Vin schiet zijn penalty door de benen van de Reuselse keeper in de goal en is zo blij dat we allemaal nog even van de dansmoves van ons swingende keepertje mogen genieten.  
 
Moe maar voldaan gaan we weer richting huis. Op naar volgende week, dan spelen we om 10.00u tegen V.V.BES in Borkel en Schaft.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!