ZSC JO11-1JM - Bergeijk JO11-2 - ZSC Westerhoven

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

ZSC JO11-1JM - Bergeijk JO11-2

ZSC JO11-1JM - Bergeijk JO11-2

ZSC JO11-1JM

6 - 2

Bergeijk JO11-2

Competitie

5e klasse (3e fase) 24

Datum

13 februari 2023 18:30

Scheidsrechter

E. van der Palen

Accommodatie

Sportpark De Koolakkers
Koolakkers 5
5563AV
WESTERHOVEN
tel. 040-2040279

ZSC – Bergeijk 13 februari 2023
 
Na een paar wedstrijden verstek te laten gaan eindelijk weer is tijd vrijgemaakt om een verslag van de wedstrijd van de belofte te maken. De tijd gaat zo snel dat de reporter het niet bij kan houden met schrijven. Het ene verslag is nog niet uitgeschreven of de volgende wedstrijd wordt alweer gespeeld. Maar goed toch even een korte terugblik naar afgelopen zaterdag, eergisteren welteverstaan. De belofte won met maar liefst 2-9 in Eersel tegen V.V. E.F.C. Eersel. Het leek erop dat het ziek zijn van vele beloftes hen een extra boost gaf in presteren. We waren dan ook enigszins verrast dat we met een beperkt energielevel en wat smalle snoetjes toch met de punten naar huis gingen. Zou het komen omdat de trainers de beloftes hadden beloofd dat als ze hun best zouden doen dat ze woensdag met muziek mogen trainen? We zullen er nooit achterkomen..
 
En toen was het maandag 13 februari klokslag half zeven, met een mooie zonsondergang op onze eigen fijne grasmat, dat spelbegeleider Erik van der Palen op zijn fluit floot. Een prachtig startsein voor de wedstrijd Z.S.C. – Bergeijk. 9 beloftes gefocust op het spel, 8 op het veld en een wissel. Volle focus! Als de inzet en focus goed is mag er woensdag getraind worden in carnavalsoutfit en met gekke haren hebben de trainers beloofd. 
 
Direct na het startsein is het snelle Juul die zomaar de 1-0 erin jast. Lekker Juul! Een goed begin is het halve werk. Niet veel later weet ons Kanon Gust met een voltreffer 2-0 te scoren, Hoppa! 3-0 is voor onze klein maar fijne Cas. We spelen lekker over, verschillende een- tweetjes en zelfs drietjes. Snelle Jelle o, nee Snelle Juul schiet de 4-0 tussen de palen. Hocus Pocus wat hebben onze beloftes vandaag een focus!!  
 
Ho ho… iets te vroeg gejuicht want Bergeijk is inmiddels toch ook wel regelmatig aan de bal. En ze weten na een aantal prachtige reddingen van ons swingende keepertje Vin uiteindelijk toch een goal te maken. Aj… 4-1, en niet veel later volgt zelfs de 4-2. Dat is toch niet helemaal de bedoeling. Jongens, meiden focus houden he, de trainers sturen wat bij en de belofte herpakt het spel. Met een werkelijk echt hele prachtige voorzet van alleskunner Senn weet klein maar fijne Cas ondanks twee verdedigers en een flinke lancering met een ferme goal ons vijfde doelpunt te scoren.  
 
We blijven lekker jagen. Noam, Milan en Marly leggen heel wat kilometers af en staan elke keer precies op het juist moment op de juiste plaats in het veld om de ballen af te pakken en weer door te spelen. Wat werken ze alle 9 hard vandaag. De trainers geven bijna licht van trots zo in het donker. Mooi man. Iris weet nog bijna te scoren met een prachtig schot, ze raakt de lat wat eigenlijk veel moeilijker is dan in de goal te schieten, goed geprobeerd Iris! De atletische ballenjongen weet vandaag heel wat attributen rondom het veld te raken, de omheining, de boom en nogmaals de omheining, het valt ook niet mee zo in het donker om het veld te zien. Bijna wordt de spelbegeleider onderuit gevloerd door de bal maar met een prachtige sierlijke sprong weet hij dit te voorkomen en kan het spel gewoon verder. 
 
Er volgt nog een mooi één-tweetje tussen Marly en Gust, Juul en Cas zetten het één-tweetje voort en na een paar keer overspelen vliegt daar het laatste doelpunt van de avond erin. Zo wat een heerlijke pot!! Woensdag wordt er getraind met muziek, gekke haren en in carnavalsoutfit, dat heeft de belofte verdiend na weer een wedstrijd hard werken en focus houden. 
 
Na vanavond kunnen we twee conclusies trekken. De belofte is gevoelig voor omkoperij (doe je je best dan staat er iets tegenover heeft een positieve invloed) en de beloftes lijken meer avond- dan ochtendmensen te zijn. Is het een idee om het volgende seizoen in de avond te gaan spelen in plaats van in de vroege ochtend?
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!