Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Lid worden van ZSC Westerhoven

Lid worden van ZSC Westerhoven

Ik kom voetballen!


Een inschrijving bij ZSC Westerhoven voor 1 april is geldig voor de teamindeling van het seizoen daarna. Bij een inschrijving na 1 april wordt door de Technische Commissie onderzocht of plaatsing in een team nog mogelijk is. ZSC kan plaatsing in een team en deelname aan (competitie)wedstrijden niet garanderen bij inschrijvingen na 1 april. Schrijf je dus tijdig in!


Uiteraard doen wij altijd ons uiterste best om je in te delen en brengen je daarvan zo snel mogelijk op de hoogte.


 


Indien het nieuwe lid minderjarig is

ZSC Westerhoven kan alleen maar bestaan door de inzet van vrijwilligers. De jeugdteams moeten worden getraind, de wedstrijden begeleid, de kantine moet worden bemenst, de accommodatie schoongemaakt, kampen georganiseerd en sponsoren geworven. Zijn er vrijwilligerstaken waaraan je als (ouder van een) speler een steentje zou willen of kunnen bijdragen?

Heb je voorkeuren, vragen of opmerkingen die je wilt doorgeven aan de ledenadministratie van ZSC Westerhoven? 


Hiermee verklaar ik dat ik dit formulier naar waarheid heb ingevuld. Tevens ga ik ermee akkoord dat mijn gegevens gebruikt worden voor het informeren over activiteiten en nieuws van de vereniging door commissieleden, trainers en coaches volgens het privacy beleid van ZSC Westerhoven en privacy beleid van de KNVB.


Ik ben me ervan bewust dat alle spelers van 11 jaar en ouder voor de start van het voetbalseizoen hun digitale KNVB spelerspas via voetbal.nl moeten voorzien van een goed gelijkende pasfoto. 


Ook ben ik me ervan bewust dat jeugdspelers het KNVB spelregelbewijs moeten halen in het jaar dat zij 16 worden en dat zij zonder spelregelbewijs niet meer mogen deelnemen aan wedstrijden. 


 * = verplicht
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!