Onbekend

//

Verslag De Raven 1 – ZSC 1  4-0

ZSC geeft wedstrijd voor de rust uit handen.

Al in de 3e minuut kreeg ZSC een waarschuwing toen een speler van De Raven de bal keurig controleerde en uit de draai maar net over schoot. Het bleef nu gelijk op gaan met ZSC de iets betere ploeg. Toch kwam De Raven op voorsprong.

Een lange bal werd keurig aangenomen door Niels Peeters en tussen 2 verdedigers in en via de vingertoppen van Thijs Houbraken en de paal verdween de bal in het doel.. ZSC zette nu een tandje bij en Olav Kuijlaars kreeg twee dotten van kansen. In de 36e minuut kreeg hij na lossen van de keeper een unieke kans op de gelijkmaker maar hij schoot tegen de lat. Even later gaf Juul Huijbers de bal perfect door aan Olav die nu van dichtbij naast schoot. Ook kwam er nog een kans in de 40w minuut maar de ingeschoten bal werd geblokt.

Na de rust zakte het spelpeil van ZSC maar toch kreeg Juul Huijbers een grote kans op de gelijkmaker. Alleen voor de doelman schoot hij echter net voorlangs. Toen was het gedaan met ZSC en kon De Raven uitlopen naar een grote maar geflatteerde overwinning. In de 70e minuut een aanval over links en met een waarlijk schitterend schot zorgde jeugdspeler Stijn Aarts voor de 2-0. In de 88e minuut vergrootte invaller Huib Borrenbergs de voorsprong door een voorzet koppend te verzilveren. De eindstand werd bepaald door Rob van Schijndel. Na geklungel in de ZSC verdediging pikte hij de bal op en scoorde de 4-0

De Raven gaf ZSC een lesje in effectiviteit.