5563AV
WESTERHOVEN
tel. 040-2045118

Belangrijke en dik verdiende overwinning van ZSC op SDO'39 uit Lage Mierde.
SDO kon voor de rust geen potten breken, alleen in de 1e en 45e minuut zorgden ze voor einig gevaar.
Het was ZSC die voor de pauze de wedstrijd dicteerde maar kwam, ondanks diverse mogellijkheden niet tot scoren.
In de 4e minuut werd er, na een snelle aanval voorlangs geschoten en in de 20e minuut werd een vrije trap door Ollav snel genomen en ging naar Juul die net naast schoot. Twee minuten later een vlammend schot van Lars  maar de keeper redde bewaam.Ook in de 33e minuut moest hij handelend optreden bij een feel schot van Juul.
Na de rust ging ZSC onverdroten verder met aanvallen en nu wel doeltreffend.
Eerst prikte Juul een gave voorzet nog tegen de paal in de 59e minuut, maar drie minuten later was het wel raak.
Een lange pass van achteruit werd prima door Juul gecontrleerd en ook succesvol affgerond. Weer drie minuten later slalomde Jorg langs de achterlijn, gaf een prima voorzer die door Juu binnengetikt werd. 2-0.
Nu ging SDO nadrukelijk op zoek naar de aansluitingstreffer, wat resulteerde in vier hoekschoppen, maar ZSC  wist onheil te voorkomen.
Een grote kans kwam er nog voor SDO maar de bal vloog hoog over. ZSC daarentegen wist well raad met de kansen. Juul gooide de bal in de  82e minuut in de vrije ruimte en Lars was eer als de kippen bij en was de uitlopende doelman te vlug af waarna hij de bal in het lege doel schoot.
Bas had de stand nog naar een hoger niveau kunnen tillen maar vrij voor doe lschoot hij naast.
Een prima opsteker voor komende zondag bij De Raven.