Koolakkers 5
5563AV
WESTERHOVEN
tel. 040-2045118

De jongens van Dosko waren kop en nek groter, maar wij laten ons niet intimideren en gaan vol goede moed van start op deze zonnige zaterdag. De eerste goal van Westerhovense kant kwam na een mooie intrap van Jur op Fer, die hem van afstand in de goal knalde. 1-0 voor ZSC. Fer probeerde dit trucje nog eens maar toen stond er een rood-gele in de weg. Even later deed niemand iets, maar rolde de bal tóch in de goal in het voordeel van ZSC. Wessel wist even later de stand naar 3-0 te brengen. Dosko wist ook te scoren. 3-1  was de ruststand. De trainers spraken ze eens even goed aan, want het spelletje zakte een beetje in net voor rust. Meteen na rust wist Cas er met de bal vandoor te gaan. Een perfecte assist op Wessel en de stand was 4-1. Even later ging Fer er vol tegenaan en knalde de 5-1 erin. Vanuit een corner wist Cas de 6-1 te maken. Jur had nog een prachtig schot dat net over de goal ging. Even later had Jur een prachtige voorzet die Mick in de goal wist te tikken. Jur wist de 8-1 te maken. Vanaf eigen helft had Jur een actie naar de goal. Deze ging helaas naast, net als een afstandsschot van Fer. De eindstand was 8-1. Een hele mooie overwinning voor ZSC.