Atletieklaan 1
5624AZ
EINDHOVEN
tel. 040-2421993

De eerste 20 minuten waren voor Nieuw Woensel zonder echter tot grote kansen te komen.
Daarna kwam ZSC beter in de wedstrijd wat resulteerde in de eerste prima kans in de 24e minuut.
Een goede voorzet van Jorg Houtappels werd maar op het nippertje gemist.
In de 35e minuut ging het beter. Vanaf het middenveld werd de bal naar Tom van Loon geschoten, die de bal meteen doorgaf aan Daan v/d Haterd, die hierdoor vrije doorgang kreeg en via de doelman afrondde naar 0-1 wat tevens de ruststand was.
Na de rust viel er meer te beleven en zette Nieuw Woensel aan met de wind in de rug om de gelijkmaker te forceren.
Maar de achterhoede van ZSC was deze wedstrijd zeer betrouwbaar en gaf voorlopig weinig weg.
In de omschakeling was ZSC zelfs meermalen gevaarlijk. In de 46e en 47e minuut kreeg Nieuw Woensel nog enkele kleine schietkansen, maar daarna was het de beurt aan ZSC. In de 56e minuut een aanval van ZSC met een voorzet op Tom van Loon die een geweldige kopbal losliet die door de doelman net over de lat werd getikt. In de 67e minuut werd een ingooi van Nieuw Woensel onderschept door ZSC, de bal kwam bij Tom van Loon die net voor de doelman de bal binnen wilde schieten maar zag toch de bal via deze doelman tot corner gaan.
Uit deze corner van Olav Kuijlaars schoot Tom van Loon de 0-2 binnen. Toen kwam er even een enorme druk van Nieuw Woensel op de achterhoede van ZSC. In enkele minuten kwamen er enkele behoorlijke mogelijkheden, maar door goed verdedigingswek en ook prima keeperswerk werd deze korte storm overleefd. ZSC kreeg zelfs in de 89eminuut nog een prima kopkans om de score uit te breiden maar de doelman kon de inzet van Daan Neutkens pareren.