Koolakkers 5
5563AV
WESTERHOVEN
tel. 040-2040279

Een belangrijke wedstrijd voor beide ploegen om van de onderste regionen weg te komen.
Een gelijkopgaande eerste helft met niet al te veel kansen maar wel de beste voor ZSC.
In de 13e minuut kwam na een ingooi Juul Huijbers vrij voor de doelman vanaf de zijkant.De doelman verkleinde zijn doel prima zodat Juul de bal niet langs deze doelman kreeg. In de 32e minuut een lange aanval van Pusphaira waarbij de bal uiteindelijk naast gekopt werd.
In de 37e minuut een prima aanval van ZSC over links via Koen Neutkens naar Jorg Houtappels die de bal in de voeten van Tom van Loon schoof maar deze wist deze goede schietkans niet te verzilveren. Op slag van rust kreeg Pusphaira nog een redelijke schietkans die echter recht op Thijs Houbraken afgevuurd werd. Ruststand 0-0.
Na de rust kwam Pusphaira beter uit de startblokken en in de 61e minuut kregen ze een kansrijke schietkans die gelukkig voor ZSC net op tijd geblokt werd. Ook een bij aanval van ZSC in de 68e minuut kon Pusphaira een achterstand voorkomen door ook een goed schot net op tijd te blokken. In de 71e minuut een lange bal die voor Thijs Houbraken moest zijn. Hij was ook eerder bij de bal maar gleed weg zodat een gevaarlijke situatie ontstond maar het liep gelukkig goed af. In de 74e minuut liet een speler van Pusphaira van wel 35 meter een loeiend schot los dat tussen iedereen door op de paal uiteen spatte. In de 78e minuut was het echter wel raak. Een tekorte terugspeelbal werd een prooi voor Aaron de Putter die geen moeite had de 0-1 binnen te schieten. ZSC kon nu achter de feiten aan maar zette nu toch wat meer druk op de achterhoede wat kort voor tijd de gelijkmaker opleverde. Een aanval over rechts werd goed uitgepeeld waarna Jens Bottram de bal voor het doel slingerde. Daar was verdediger Daan Neutkens ter plekke om de bal op een slimme manier binnen te werken.
Bijna had ZSC de volle buit nog binnen gehaald in de 90e minuur. Uit een voorzet van Olav Kuijlaars kopte Juul Huijbers tegen de paal.
Uiteindelijk wel een terechte uitslag waar beide partijen niet al te veel mee opschieten.