WESTERHOVEN
tel. 040-2040279

Een punt overgehouden aan een matige wedstrijd.
De thuiswedstrijd van ZSC tegen De Raven werd op zondag afgelast, dus werd deze nog dezelfde week op donderdagavond ingehaald.
Het regende en was koud, maar het veld was prima bespeelbaar. ZSC begon als betere partij aan de wedstrijd en werd vooral na aanvallen over de rechterflank regelmatig gvaarlijk. Prima voorzetten van Jorg Houtappels werden niet afgemaakt. Ook vanuit een drietal corners rond de twintigste minuut was ZSC via Tom van Loon en Juul Huijbers gevaarlijk, maar niet doeltreffend.
Na een goed half uur spelen kwam De Raven iets beter in de wedstrijd, en werd op dat moment nog tegen de verhoudingen in 0-1 gemaakt na een goed uitgespeelde aanval. ZSC verslapte niet en in de 33e minuut werd Tom van Loon na een goede actie binnen de zestienmeterlijn gevloerd. Geen twijfel bij de resoluut fluitende scheidsrechter, penalty. Olav Kuijlaars legde aan en plaatste ZSC langszij.
Met een gelijkspel gingen beide partijen de rust in.
Na de rust verslechterde het weer en daarmee ook het spel. Waar ZSC de eerste helft het spel in handen had, nam De Raven het na rust volledig over. Ook De Raven kon echter geen potten breken wat er toe leidde dat de wedstrijd verder weinig verheffend verliep.
Wel moest de scheidsrechter meerdere keren ingrijpen na forse overtredingen. Beide ploegen kwamen meerdere keren met geel goed weg. Uiteindelijk stapten vijf ZSC-ers en twee Luijksgestelnaren met geel van het veld.
In de slotfase veerde ZSC nog heel even op, maar Joppe Smolders kon niet doortastend uithalen. Onder de streep een verdiend gelijkspel na een matige wedstrijd.