Koolakkers 5
5563AV
WESTERHOVEN
tel. 040-2040279

Ondanks de harde wind werd er toch een aantrekkelijke wedstrijd op de goed bespeelbare mat gelegd.
Het was een gelijk opgaande wedstrijd en de 2-2 uitslag was uiteindelijk wel terecht. Wel was het jammer dat de twee doelpunten voor Nieuw Woensel te makkelijk tot stand kwamen. Ook kreeg ZSC wel een doelpunt cadeau.
Nieuw Woensel kwam het sterkst uit de startblokken. In de 5e minuut een snelle uitbraak over links met een lage voorzet die door ZSC met moeite afgeweerd werd. In de 30e mnuut een vlammend schot van Nieuw Woensel dat maar net over ging.
ZSC kwam in de 32e minuut op voorsprong. Een vloeiende combinatie ging hieraan vooraf. Tom van Loon stoomde op rechts door, gaf een perfecte voorzet waarna Daan v/d Haterd de bal tegen de onderkant lat knalde. De bal stuiterde terug in het veld en Juul Huijbers was er als de kippen bij om het leer binnen te knallen. In de 38e minuut weer een goede aanval van ZSC met een net iets te scherpe voorzet zodat de keeper redding kon brengen. In de 39e minuut kreeg Nieuw Woensel een vrije trap te nemen die door de straffe wind hard op doel geschoten werd.
Thijs Houbraken kon de bal niet vasthouden waarna speler Thomas van Kersbergen de gelijkmaker binnen tikte wat tevens de ruststand was.
Na de rust was het meteen raak voor Nieuw Woensel. In de 47e minuut een lage voorzet van links die niet goed door Thijs verwerkt werd waarna Gino de Wijs de 1-2 binnen werkte met een lage schuiver. In de 58e minuut kreeg ZSC een vrije trap te nemen vanaf zo'n 30 meter van het doel. Door de harde wind zeilde de bal overal tussendoor en verdween uiteindelijk in het doel 2-2. ZSC wilde meer vooral ook omdat de concurrenten op winst stonden. In de 62e minuut een prima voorzet van Juul Huijbers die door Joppe Smolders net overgekopt werd en in de 72e minuut viel een schot van ZSC op het dak van het doel. Hierna moest Thijs Houbraken tot twee keer toe een geweldige redding verrichten zodat hij toen ZSC in de wedstrijd hield. Vooral de redding in de 90e minuut was hard nodig.