Koolakkers 5
5563AV
WESTERHOVEN
tel. 040-2040279

Deze driepuntenwedstrijd was voor beide ploegen hard nodig om van de onderste plaatsen weg te komen.
ZSC werd uiteindelijk  de gelukkigste en zitten nu in de race om degradatie te voorkomen.
Voor de rust gebeurde er zeer weinig met een kansje voor Dosl. via een kopbal uit een corner die recht in handen van Thijs Houbraken terecht kwam. De wedstrijd ging gelijk op met Dosl. als iets beter voetballende ploeg.
De rust ging logischerwijs dan ook in met een brilstand.
Na de thee was er veel meer te beleven en al in de 48e minuut kwam Dosl. bijna op voorsprong. Een prima aanval werd afgerond met een geweldig schot dat echter door de paal gekeerd werd en in de rebound werd door Dosl. een overtreding gemaakt.
Toch kwam Dosl. op voorsprong in de 64e minuut. Door een overtreding in het strafschopgebied wees de scheids naar de stip terwijl onze grens voor buitenspel vlagde maar na overleg met de scheids ging de bal toch op de stip. Ruben van Meijl maakte geen fout 0-1
Meteen daarna kreeg Mathijs Oomen zijn tweede gele kaart en kon dus vetrekken. ZSC rook nu zijn kans en in de  67e minuut tastte de doelman van Dosl. mis bij een hoge voorzet waarna Olav Kuijlaars met een lob over de keeper de 1-1 maakte.
ZSC zette nu door en kreeg in 74e minuut ook een strafschop. Een voorzet van rechts met door een van de verdedigers met de hand beroerd en dus wees ook hier de scheids naar de stip.
Olav Kuijlaars nam plaats achter de bal, schoot hem niet al te best in zodat de doelman redding kon brengen met zijn vuisten. De bal kwam echter voor de voeten van Daan v/d Haterd die de bal hard in het doel joeg 2-1.
Dosl. wilde de schade herstellen maar vond Thijs Houbraken op zijn weg. Eerst plukte hij een goed genomen vrije trap uit de hoek en in de 89e minuut hield hij een schot uit de draai schitterend uit de bovenhoek. Tussendoor, in de 82e minuut ging Daan v/d Haterd op rechts goed door maar zijn schot zeilde voorlangs. Volgende wedstrijd is uit tegen De Raven uit Luijksgestel.