Hans van Breukelenweg 3
5595AX
LEENDE
tel. 040-2061771

Deze wedstrijd was belangrijk voor beide ploegen om van de onderste plaatsen weg te komen.
Er waren twee verschillende helften. Voor de rust was ZSC de betere ploeg en na de rust had Dosl. het initiatief.
ZSC kwam sterk uit de startblokken en al in de 8e minuut kreeg Tom van Loon een goede schietkans maar hij schoot recht op de keeper.
In de 15e minuut een lange bal naar voren waar de keeper van Dosl. en Jorg Houtappels naar toe gingen, waarbij de keeper net te laat was en Jorg torpedeerde met een penalty tot gevolg. Olav Kuijlaars benutte deze buitenkans koelbloedig, 0-1,
In de 28e minuut gaf Tom van Loon de bal keurig door aan Daan v/d Haterd die vervolgens voorlangs schoot.I
In de 32e minuut een vloeiende aanval van ZSC over veel schijven. Tenslotte gaf Jorg Houtappels een prima voorzet op het hoofd van de volledig vrijstaande Tom van Loon. Die kopte echter recht in handen van de keeper. Ruststand 0-1.
Na de pauze kwam Dosl. sterk uit de startblokken en al in de 50e minuut was het raak.
Ruben van Meijl was eerder bij de bal dan Thijs Houbraken en rondde bekwaam af. Twee minuten later kwam een speler van Dosl. vrij voor Thijs Houbraken maar nu was hij wel paraat door de pingel te blokken.
Dosl. bleef aandringen maar kwam niet meer tot grote kansen. Ook ZSC kon geen potten meer breken en daarom bleef het gelijk wat wel de juiste uitslag was.