Eerselsedijk 40
5571TM
BERGEIJK
tel. 0497-572245

Uiteindelijk toch wel verdiende overwinning van Bergeijk ondanks aandringen van ZSC in het laatste kwartier.
In de 5e minuut een goede voorzet van Coen Neutkens die maar net door twee ZSC-spelers werd gemist.
Bergeijk had wel het initiatief en kreeg in de 13e minuut een goede schietkans die echter te zacht ingeschoten werd.
In de 26e minuut werd het 1-0 voor Bergeijk. Een lange bal waar drie man op reageerden, Colin Bergmans van Bergeijk en keeper en verdediger van ZSC. Plots bleef de bal op het kunstgras hangen waarna Colin de bal voor het intrappen had. Een beetje lucky dus.
In de 39e minuut kwam ZSC op gelijke hoogte. Een prima aanval over veel schijven die uiteindelijk voor de voeten van Coen Neutkens belandde die verwoestend uithaalde en met een lage schuiver in de uiterste hoek van ver raak schoot. Ruststand 1-1.
Na de rust was Bergeijk gevaarlijker en al in de 58e minuut een open kans voor Bergeijk die echter recht op de keeper geschoten werd .
In de 69e minuut was het wel raak. Een snelle uitbraak van Bergeijk zette Ward Cox vrij voor Thijs Houbraken. Het schot in de korte hoek was houdbaar geweest als Thijs Houbraken niet de bal in de andere hoek verwachtte en zodoende de verkeerde kant koos. 2-1.
ZSC probeerde nu de bakens te verzetten en gooide alles op de aanval met alle gevaren voor de tegenstoten.
In de 82e minuut kon een doelpoging van ZSC nog net tot hoekschop verwerkt worden en in de 84e minuut kopte Tom van Loon de bal over het doel. In de blessuretijd kwamen er nog twee grote mogelijkheden voor Bergeijjk. Eentje belandde tegen de paal en de tweede werd pas in de rebound binnengetikt door Gijs Jansen. Eerst redde Thijs nog maar de bal kwam weer precies terug bij Gijs die toen geen moeite had voor de 3-1 eindstand te zorgen.