Kerkpad 1
5571JV
BERGEIJK
tel. 0497-573676

Het met veel invallers spelend ZSC behaalde een prima, maar wat gelukkige overwinning tegen runner-up Terlo in eigen huis.
De wedstrijd ging over het algemeen gelijk op met Terlo meer aanvallender.
In de 23e minuut kreeg Terlo een prima kans om te scoren. Een aanval over rechts werd afgerond met een goede voorzet in de voeten van een medespeler die echter naast schoot. In de 28e minuut legde ZSC een prima aanval op de mat maar ook deze kans werd naast geschoten.In de 32e minuut kreeg ZSC een vrije trap te nemen. Deze werd in de doelmond gebracht, er ontstond een scrimage maar uiteidelijk kon Terlo de bal wegwerken. In de 35e minuut zorgde een vrije trap van Terlo voor groot gevaar maar kwam Thijs Houbraken als winnaar te voorschijn.
De tweede helft was nog maar amper aan de de gang toen Terlo de beste kans van de wedstrijd kreeg. Bij een aanval over links werd een speler op zijn wenken bediend maar oog in oog met Thijs Houbraken kon hij de bal niet binnen werken maar schoot tegen Thijs aan.
De wedstrijd dreigde in 0-0 te eindigen en toch kwam ZSC in de 73e minuut op voorsprong. Terlo claimde een penalty en het was de doelman die het grootste commentaar gaf op de beslissing van de scheidsrechter. Die gaf een vrije trap net buiten de zestienmeter,
Olav legde de bal terug op Luuk van Beek die verwoestend uithaalde en de bal in de kruising binnen schoot.
Terlo viel nu met man en macht aan om de gelijkmaker te forceren maar de achterhoede van ZSC stond als een huis,
Bijna was het nog 0-2 geworden.Daan v/d Haterd zag de doelman ver voor zijn doel staan maar zijn schot ging net naast.