Koolakkers 5
5563AV
WESTERHOVEN
tel. 040-2040279

In deze wedstrijd die voor Terlo de laatste strohalm was werd gezien de kansenverhouding verdiend door Terlo gewonnen.
In een slechte wedstrijd was een doelpunt bepalend voor de einduitslag.
Voor de rust was Terlo de betere ploeg en ZSC drong na de rust meer aan.
Al in de 2e minuut stichtte Terlo gevaar maar uiteindelijk ging de bal naast. In de 14e minuut kwam Terlo op voorsprong. Een lange bal over de ZSC-verdediging werd een prooi voor Thijn Gevers die deze kans niet onbenut liet.
In  de 16e minuut weer gevaar voor ZSC maar de bal ging via Thijs Houbraken tot hoekschop.
ZSC stelde hier weinig tegenover en kon dan voor de rust ook geen potten breken. Ruststand 0-1.
Na de rust toog ZSC ten aanval en zette Terlo nu wel wat onder druk. Maar eerst kreeg Terlo nog een goede kopkans na een perfecte voorzet van rechts maar de bal ging over.
In de 60e minuut een goed schot van jubilaris Juul Huijbers maar de bal ging net naast de verkeerde kant van de paal.
In  de 63e minuut gaf Jens Bottram een voorzet op Bas Veraa die de bal meteen op de slof nam maar ook over schoot.
Terlo bleef gevaarlijk met een bal op de lat en een perfecte voorzet die volledig vrij voor het ZSC doel naast gekopt werd.
ZSC zette nog eenmaal aan met een bijna doelpunt van Daan v/d Haterd want de bal ketste tegen de lat.
Volgende week moeten onze jongens nog volop aan de bak in de uitwedstrijd tegen Dommelen om nacompetitie te ontlopen.