Koolakkers 5
5563AV
WESTERHOVEN
tel. 040-2040279

Voor de rust was ZSC de veel betere ploeg maar door onfortuin kwamen ze niet aan een doelpunt. Daartegenover kwam Netersel sporadisch tot een aanval maar een daar van mondde wel uit in een doelpunt en ging Netersel zwaar geflatteerd met 0-1 de rust in.
Al in de 5e minuut probeerde Olav Kuijlaars de bal over de voor zijn doel staande keeper in het doel van Netersel te schieten maar de bal kwam tegen de onderkant van de lat en kwam terug in hetveld in, wel of niet van achter de doellijn. In de 24e minuut groot gevaar voor het Netersel doel uit een hoekschop maar ook deze keer wilde de bal er maar niet in. In de 29e minuut de tweede aanval op het doel van ZSC en die werd koelbloedig benut door Daan Michiels, 0-1. In de 38e minuut een voorzet van rechts, doorgekopt voor de voeten van Jens Bottram die de bal echter tegen de paal zag belanden.
Meteen na de rust een geweldige kans voor Netersel maar Thijs Houbraken redde de een tegen een situatie voortreffelijk.
In de 52e minuut een prima schot van ZSC maar ook hier was de keeper paraat. In de 60e minuut een groot misverstand in de verdediging van ZSC waardoor Netersel een grote kans kreeg op 0-2 maar uit een moeilijke hoek werd  voorlangs geschoten.  In de 70e minuut een van de counters van het zwaar verdedigend Netersel met een lange bal van achteren. Daan Smets was sneller dan de ZSC verdediging en rondde bekwaam af, 0-2. ZSC probeerde nu vol op de aanval de schade te herstellen. In de 80e minuut een geweldig schot in de korte hoek maar ook hier redde de keeper perfect. In 85e minuut eindelijk een de aansluitingstreffer voor ZSC. Uit een corner kwam de bal bij Daan Neutkens terecht die de bal binnentikte. Alles nu op de aanval maar hierdoor de kans in het mes van de vlijmscherpe counter te lopen en dat gebeurde in blessuretijd. Na een overtreding werd de bal op de stip gelegd en Jaap Waale wist hier wel raad mee.