Hasselsestraat 1
5575CG
LUYKSGESTEL
tel. 0497-541771

ZSC begon zeer sterk aan de wedstrijd en wist in de 2e minuut al te scoren. Een aanval over rechts werd besloten met een prachtige voorzet van Bas Veraa op Tom van Loon die met een lage schuiver de doelman veraste. Even later moest Tom echter het veld verlaten toen hij in een duel verkeerd terecht kwam en een zware blessure opliep. Beterschap Tom.
In de 19e minuut een corner voor De Raven die gevaarlijk voor het doel gebracht werd maar niemand kon het laatste tikje geven.
In de 43e minuut aanval over links van De Raven die echter te scherp was. Dus voor de rust gebeurde er niet veel en stond ZSC terecht op voorsprong.
Na de pauze was er meer te beleven en vooral van ZSC kant. Binnen 10 minuten werd tweemaal gescoord en liep ZSC uit naar 0-3.
In de 52e minuut een aanval over rechts waarbij de bal bij Daan v/d Haterd belandde en die schoot feilloos de bal binnen.
Twee minuten later kreeg Jorg Houtappels de bal uit de verdediging toegespeeld en van ver liet hij een poeier los die via binnenkant paal binnen plofte. De Raven wilde wel maar zette geen zoden aan de dijk. Tot de 67e minuut toen ZSC wel of niet een onnodige strafschop veroorzaakte. Huib Borrenbergs liet zich dit buitenkansje niet ontnemen en poeierde de bal via onderkant lat in het doel.
De Raven kreeg nog een behoorlijke kans in de 75e minuut maar de bal belandde in het zijnet.
ZSC controleerde de wedstrijd verder en gaf niets meer weg.
Na de overwinning nop Dosl wederom een fantastische prestatie.