Burg. Van Woenseldreef 9
5527JN
HAPERT
tel. 0497-384766

ZSC begon nog wel goed aan de wedstrijd zonder kansen te scheppen, maar al snel nam Hapert het iniatief over en kreeg enkele grote mogelijkheden. In de 13e minuut was het al raak voor Hapert. Bij een aanval over rechts werd de bal perfect voorgebracht en Bjorn van Lieshout was te plekke om deze goede voorzet te verzilveren, 1-0.Hapert kreeg in de 27e-34e en 42e minuut behoorlijke kansen om de score te verhogen maar tot driemaal toe stranden ze op doelman Thijs Houbraken. Vooral de laatste kans vrij voor Thijs werd hopeloos verprust door recht op Thijs te schieten. ZSC stelde er voor de rust weinig tegenover.
Na de rust gaf ZSC wat meer tegenstand en kreeg nu ook wat meer mogelijkheden. Een daarvan in de 63e minuut belandde bijna in het doel maar de inzet van Jens Bottram spatte op de lat uiteen. In de 75e minuut wilde Daan Neutkens de bal uit een hoekschop biinen koppen maar de doelman van Hapert was hem net voor. ZSC gooide nu alles op de aanval en gooide hiermee de tent open waardoor Hapert nog verschillende goede kansen kreeg die echter allemaal verprutst werden. Vooral in de 90e minuut, Thijs trapte de bal in de voeten van een tegenstander die de hoek voor het uitzoeken had maar hij strandde toch weer op Thijs die hiermee zijn fout goedmaakte.
Een verdiende overwinning voor Hapert en voor ZSC is het hard nodig om een keer wat punten te halen.