5674ST
NUENEN
tel. 040-2833389

Een beter voetballend Gerwen en een hardwerkend ZSC deelden broederlijk de punten.
Voor de rust heerste Gerwen en kregen enkele goede mogelijkheden. In de 9e minuut een voortreffelijk ingeschoten vrije trap bal die nog net door Thijs Houbraken over de lat getikt kon worden. In de 19e minuut een vrije kopkans voor Gerwen na een prima voorzet van rechts, alleen raakte de speler de bal maar half en kans verkeken. De laatste 10 minuten kwam ZSC wat beter in de wedstrijd. Een diepe bal op Daan v/d Haterd, die ongeveer vanaf de middenlijn vrije doortocht kreeg werd jammer genoeg teruggetrokken. Rood of niet maar de scheids hield het bij geel.
Een tijdje daarvoor moest Tom van Loon met een ernstige blessure per brancard van het veld.
Tot aan de rust werd er niet gescoord en bleef de stand dubbelblank.
Na de rust eenzelfde spelbeeld maar nu deed ZSC beter mee. In de 61e minuut moest ZSC de bal van de doellijn halen
In de 77e minuut kwam ZSC zelfs op voorsprong, Jens Smolders ontfutselde de linksback de bal, gaf hem door aan Daan v/d Haterd die perfect passte op de vrijstaande Juul  Huijbers die koelbloedig afrondde 0-1.
In de 82e minuut een corner voor Gerwen, er ontstond wat geharrewar voor het doel van ZSC. Uiteindelijk kon invaller Bjotn Kreemers via een omhaal de 1-1 aantekenen. In de 89e minuut kreeg Jens Smolders nog de mogelijkheid om ZSC op voorsprong te schieten maar hij speelde de bal te ver voor hem uit. In de blessuretijd moest ZSC de bal nogmaals van de doellijn halen.
Een zwaar bevochten maar toch wel verdiend gelijkspel.