Koolakkers 5
5563AV
WESTERHOVEN
tel. 040-2040279

ZSC-Dommelen altijd een beladen wedstrijd. Uiteindelijk trok Dommelen aan het langste eind waardoor de gelukkigste heeft gewonnen.
ZSC begon fel aan de wedstrijd en kreeg in de eerste 10 minuten twee levensgrote kansen en bij beide mogelijkheden was Juul Huijbers betrokken, Eerst kwam de bal na een voorzet van Olav Kuijlaars via onderkant lat terug in het veld en de tweede bal belandde op de paal.
De eerste goede aanval van Dommelen in de 18e minuut werd door een overtreding beeindigd. Uit deze vrije trap zorgde Jordy v/d Heijden tegen de verhouding in voor de 0-1. ZSC scoorde al snel de gelijkmaker. In de 21e minuut werd een schot met de hand beroerd en wees de scheids resoluut naar de penaltystip. Olav Kuijlaars wist wel raad met dit buitenkansje en zorgde voor de 1-1.
In de 34e minuut kreeg Dommelen een goede kopkans, maar deze werd naast gekopt. Toch was het 2 minuten later raak voor Dommelen.
Een lange aanval over veel schijven werd uiteindelijk door Tom van Hoek binnen geschoten met een lage schuiver die wel houdbaar was.
Vlak voor de rust kreeg Juul Huijbers nog een behoorlijke schietkans maar de bal vloog over het doel.
Na de pauze was er veel minder te beleven en waren beide ploegen aan elkaar gewaagd.In de 54e minuut een goede schietkans voor ZSC maar de bal werd geblokt en de rebound werd over geschoten. In de77e minuut kreeg Dommelen een grote kans maar oog in oog met Thijs Houbraken kreeg de speler de bal niet voorbij Thijs die voortreffelijk redde. ZSC zette nu veel druk op Dommelen en speelde achter man tegen man met alle gevaren van dien. Dit resulteerde in de 90e minuut in de 1-3 overwinning voor Dommelen. Een vrije trap werd naar de vrijstaande rechtsbuiten geschoten die een perfecte voorzet gaf aan Thomas Keeman die koppend afrondde.