Koolakkers 5
5563AV
WESTERHOVEN
tel. 040-2040279

ZSC speelde een kansloze wedstrijd tegen een uitstekend Unitas ' 59. Wel kwamen ze na een 0-4 achterstand nog knap terug naar 2-4 alvorens Unitas de 2-5 eindstand op het scorebord aantekende.
Wel waren er vier identieke doelpunten voor Unitas. Een lange bal op links, passeerbeweging langs de achterlijn, voorzet en simpel binnengetikt. In de 15e minuut een voorzet van rechts, een speler kwam ingelopen maar de ZSC-achterhoede was alert en kon de bal net voor de Unitas-speler wegschieten. In de 34e minuut was het wel raak. Een van de reeds genoemde voorzetten werd eenvoudig door Ward van der Kruis binnengetikt. Idem dito in de 38e minuut en nu was het Rick van der Heijden die binnenschoot. ZSC kwam in de 42e minuut tot een goede aanval die voor de voeten van Olav Kuijlaars belandde. Zijn goede schot werd echter geblokt en dus bleef  de ruststand 0-2.
Kort na de rust in de 47e minuut was het weer raak met hetzelfde patroon. Nu was het weer Rick van der Heijden die scoorde 0-3
Nadat in de 65e minuut Thijs Houbraken in een een tegen een situatie schitterend redding bracht. was hij twee minuten later kansloos          Uit een hoekschop van weer links werd de bal door Dominic Drijver binnengekopt, 0-4. ZSC kroop nu eindelijk uit zijn schulp en zette een paar goede aanvallen op met als eindresultaat twee ferme schoten op doel. Telkens werd de bal nog afgeweerd maar ook twee keer was Tom van Loon paraat om de rebound binnen te werken, 2-4. Het slotakkoord was toch weer voor Unitas en weer kwam de bal vanaf de linkerkant en werd door Monir Bakir binnengewerkt. 2-5