3e klasse Zwaluwen Jeugd Beker (1e fase) 01

Koolakkers 5
5563AV
WESTERHOVEN
tel. 040-2040279

Daar zijn we weer geliefde fans van de onder 19. Na de nederlaag van afgelopen week hebben we ons deze week weer even flink herpakt. Na 2 dagen flink getraind te hebben, zijn we aangekomen bij de kraker tegen Brandevoord. Op ons eigen vertrouwde terrein begonnen we aan onze warming up. We begonnen sterk tegen de Helmonders. Met hoge druk konden ze niet aan voetbal toe komen. Ons aanvallende voetbal zorgde er ook voor dat onze superspits Bram ‘de Bruyne’ van Gorp weer een formidabele assist kon geven op Sjors ‘Gavi’ van de Biggelaar. De eerste helft van deze fatsoenlijke pot had niet veel meer te brengen op een paar mooie acties na (vooral van Stan ‘Schoeffel’ Beuker). De tweede helft begint en de Helmonders mogen de aftrap nemen, Ze worden meteen onder druk gezet door de ploeg van Jorg Klopp. Het is een redelijk flauwe 2e helft op de koolakkers, een paar kansjes hier en daar. Toen ging er op de parkeerplaats een bom af.. De wedstrijd ging verder weer op en neer van goal naar goal. Totdat Bram (goalgetter) van Gorp de 2-0 maakte in de 90e minuut. Daarna gingen de helmonders aanvallen, hierdoor kon de ploeg van Jorg Klopp nog een keer naar voren en gooide Sjors (broertje van Bente) Gavi de wedstrijd van op slot. Na deze Jorg Klopp masterclass gaan we volgende week door naar Woensel voor de laatste wedstrijd van het seizoen! Misschien worden we wel kampioen!