3e klasse Zwaluwen Jeugd Beker (1e fase) 01

5712AV
SOMEREN
tel. 0493-492147

Het was mooi weer op het sportpark van Someren met een hele mooie pot in het zicht.
We begonnen met de warming up waarbij karsten natuurlijk weer extra fel deed zodat hij misschien ooit de captainsband krijgt, maar helaas weer niet gelukt. We trapten af en het werd als snel 0-1 in de 4e minuut door finn schoonderwoert met een goddelijke assist van Bram van gorp. We zaten er lekker in en dat was ook te merken want in de 13e minuut maakte jerko de 0-2 met weer een assist van Bram van gorp. 6 minuten later schoot finn schoonderwoert de 0-3 binnen met een assist van (je gaat het nooit geloven) weer Bram van gorp, tis toch niet normaal. In de 24e minuut hadden de gebroeders kwinten het samen op de heupjes want sem schoot de 0-4 binnen met een assist van jonger maar wel schattiger broertje finn. In de 33e minuut scoorde (je gaat het echt niet geloven lieve mensen) Bram van gorp de 0-5 met een assist van youri kolen. 3 minuten later in de 36e minuut maakte sem kwinten de 0-6 met een assist van finn schoonderwoert die echt altijd op de goede plek terecht komt vraag me niet hoe. Tot nu toe loopt deze wedstrijd al beter dan heel ons vorige seizoen want dat was iedere wedstrijd een grote apentennis. Na de 0-6 volgde al snel de  0-7 in de 40e minuut ditmaal gaf sem de assist op gekko. Na deze goal kunnen we wel stellen dat gekko een echte aanvaller en captain is. Toen volgde de rust waar er dit keer weinig stiltes zijn gevallen waardoor een iemand in iedergeval niet in de lach schoot. Na de rust moeste de gebroeders kwint, brambeast, wappes en niels trzn eruit en kwamen casey, stan, junior, sjors en niels frzn erin. We moesten eventjes weer in de wedstrijd komen en uitendelijk toen we opgang waren gekomen scoorden we de 0-8 in de 60ste minuut met als doelpunten maker stan en je gelooft het niet maar met de assist(de man in vorm)bram van gorp. De 2e goal van de tweede helft volgende snel waar de assist kwam van de man met het permanentje(sjors) en de goal van casey dit gebeurden in de 65ste minuut. En je gelooft het niet, maar in de 68ste minuut scoorde de andere met een permanentje(junior) de 10e doelpunt met assist van alweee bram van gorp(de bruyne van zsc). Hierna ging het weer wat rustiger met het goals strooien op de velden van Someren.  Maar uiteindelijk viel er weer eentje in dit was in de 77ste minuut met als doelpunten maker casey en ditmaal gaf stan de assist.  Nu denk je natuurlijk dit was het dan voor de wedstrijd maar nee!!! Want in de 89ste minuut kwam casey met een heerlijk overstapje waarmee hij de keeper fopt en hem de goal uitlaat komen hierna speelde hij snel de bal terug op niels trzn die zoals gewoonlijk een wereldgoal scoorde. Dit was de kers op de taart voor deze wedstrijd. En voor de trouwe fans we zien jullie volgende week weer op de koolakkers tegen valkenswaard.