3e klasse Zwaluwen Jeugd Beker (1e fase) 01

Koolakkers 5
5563AV
WESTERHOVEN
tel. 040-2040279

Zaterdagmiddag 14.30 we begonnen aan de eerste thuis wedstrijd weer na tijden tegen Brevendia 19-2 (Duitsland). we hadden een goed begin maar de ballen vielen niet binnen. Tot de 28ste minuut na de pep talk in de drinkpauze de treffer van Bram de wit kwam op aangever van Finn kwinten een hele mooie actie van Bram aan de achterlijn langs de verdediger in de korten hoek. 6 minuten later in de 34ste minuut ging er een verdediger op Casey Buelens zijn voet staan en Casey ging heel simpel liggen. ✨penalty✨ sem kwinten staat achter de bal en schiet hem simpel binnen rechts onder  in de hoek. Helaas zien wij nu dat Casey Buelens hier voor een assist kreeg. In de 44ste minuut kreeg ZSC een tegen goal zwaar onnodig netjes binnen geschoten Tije helaas kansloos. Jammer vandaag geen cleane sheet. ZSC geeft meteen reactie en in de 45ste minuut krijgt ZSC een vrije trap Finn kwinten geeft hem voor en sem kwinten kopt hem binnen. Het is rust! In de rust de tactieken doorgesproken te hebben begonnen we aan de 2e helft 4 frisse ZSC spelers kwamen het veld op (gekko, karsten, sjors en junior) in (Niels(t), Bram van Gorp, Casey en jerko) uit. Gekko kreeg het op zijn heupen en schuift in de 67e minuut op de paas van Bram de Wit meteen daarna in de 70e minuut maakte gekko een wereld actie langs de achterlijn waar hij de bal voorslingerde  op Finn kwinten die de bal netjes  met zijn oog de bal in het net kopte.
5 minuten later was het weer raak Casey met een pracht volley op aangeven van Wannes. Gekko kreeg het weer op zijn heupen waar hij op aangeven van Sjors met daarvoor de actie van Niels de bal erin schoof. Het leek dat het goalen maken afgelopen was totdat Finn kwinten met een steekpaas van Bram van Gorp 1 op 1 stond met de keeper en de bal er in schoot. We waren kapot daardoor in de 90e minuut met een behoorlijke blunder van Karsten de tegenstander de 8-2 binnenschoot,