5563AV
WESTERHOVEN
tel. 040-2040279

Zaterdag 23 december,

Vandaag staat de allerlaatste wedstrijd van 2023 voor onze dappere strijders op het programma. De meisjes en jongen uit Esbeek staan al klaar op het veld als de teamleden van ZSC binnen gedruppeld komen. Vandaag is een bijzondere dag! Vince maakt zijn debuut bij ZSC en we zijn blij met deze versterking!
Er wordt fel gestart aan de wedstrijd, er is gedroomd dat er gewonnen kan worden.. dus vertrouwen dat hebben ze!
De wedstrijd gaat gelijk op, jammer genoeg gaat na enkele minuten toch de bal in de goal. 0-1 voor Tuldania. Gelukkig blijft ZSC strijden en dit resulteert in drie mooie goals van Jules en Guus. 3-1 voor ZSC!! Zou het vandaag dan gaan lukken? Het is nog erg spannend! We zien nog een paar mooie acties: Quin redt van de lijn. Pleun maakt bijna een eigen goal, maar weet ook deze bal van de lijn te redden. Safiya wist mooie ballen te verdedigen, Vince maakte een schietkans onmogelijk door met een hakje de bal weg te schieten  en Juul bleef doorgaan en het de tegenstander onmogelijk maken om te schieten!
De tegenstander gaf niet zomaar gewonnen, ook zij wilde deze wedstrijd zeker een punt meenemen naar huis. Helaas gingen er nog twee ballen in de goal door Esbeek.. en dat resulteerde in een 3-3  eindstand.
Het was spannend tot de laatste minuut! Er is nog gestreden om een winnende goal te maken, maar het eindsignaal klonk.
Wauw!!! Het eerste punt voor onze mini's is binnen en dat op de valreep van 2023!! Wat zijn we trots op onze strijders!
Op naar 2024, waarin we vol goede moed weer verder gaan.
Voor nu allemaal fijne feestdagen en op naar een sportief 2024!!