Koolakkers 5
5563AV
WESTERHOVEN
tel. 040-2040279

Na een goede eerste periode zijn we begonnen in de 2e klasse de eerste wedstrijd die we hierin voetbalden begonnen best goed maar het was wel even wennen om tegen betere tegenstanders te moeten dus ging het in onze  hoogtepunten tijdens de wedstrijd heel goed maar als we een grote fout maakten merkte we dat vele malen meer dan toen we in de 3e klasse speelden met onder andere Cristiano van gorp en Manuel van beek begonnen we de eerste wedstrijd in de nieuwe competitie na een goede 43 minuten viel de eerste goal van Geldrop waarna de start de bal van sem naar Wannes ging Wannes neemt de bal goed aan en speelt een lange bal op Stan zoals ze van Stan gewend zijn blijft hij maar rennen net zoals bij deze bal bijna bij de goal aangekomen passt hij de bal op sem en schuift sem hem heerlijk binnen. RUST. Na de rust gingen we niet scherp naar buiten en vielen al snel de 1-2 1-3 en de 1-4 na die drie tegen goals kwamen we sterk terug maar niet sterk genoeg voor goals. Na de 75e minuut werden we steeds beter maar niet goed genoeg om terug te komen Wannes schiet de laatste minuut de 2-5 binnen maar dat was niet genoeg om terug te komen in de wedstrijd volgende week zijn we er weer en gaan we weer verder waar we vorig seizoen zo goed in waren.