Postelseweg 70
5521RC
EERSEL
tel. 0497-512854

De onder 19 gaat deze week op bezoek in Eersel, voor de uitwedstrijd tegen EFC. Op papier is Eersel de betere, maar dat wil niet altijd alles zeggen tegen ZSC, zij komen namelijk in de 35e minuut op voorsprong! Bram de Wit geeft aan en Sjors van de Biggelaar weet daar wel raad mee: 0-1. Eersel zakt steeds verder weg en ZSC gaat door, binnen vijf minuten na de eerste scoort ZSC ook al weer de 2e. Sjors geeft de bal aan Casey die hem mooi over de keeper heen stift. 0-2. De bal ligt alweer op de middenstip, Eersel gaat aftrappen en ze kijken tegen een grote achterstand aan met nog maar vijf minuten te spelen in de eerste helft. Ongeveer 60 seconden later ligt de bal alweer in het netje, dit keer aan de andere kant. Het staat 1-2. ZSC zat met zijn hoofd nog bij de 0-2. Maar gelukkig zijn beide tegenstanders niet heel scherp, want Finn Kwinten jaagt de bal 45e minuut naar voren, en daar rent Stan Beukers. Met gevaar voor eigen leven springt hij naar de bal en kopt hij hem erin. Hij ging wel bijna dood maar goed hij scoort dus wel. De scheids fluit voor de rust! 1-3.

Na de rust kwamen we zwak de kleedkamer uit, na enkele minuten kregen we de 2-3 en de 3-3 tegen. Het hoogtepunt van de 2e helft was dat niels (van tuur) een bal tegen zijn gezicht kreeg.