Koolakkers 5
5563AV
WESTERHOVEN
tel. 040-2040279

Op deze zaterdagmiddag ging de onder 19 het weer proberen in de 2e klasse tegen Bladella 19-3 op ons mooie eigen sportpark,

Voor de wedstrijd begon helaas al een smetje de man die altijd op tijd komt en de grootste npc van het team Finn Schoonderwoert ook wel gekko genoemd kwam helaas te laat! Normaal gesproken begin je dan op de bank maar omdat Youri het nog wat grootser aanpakte en 2x te laat kwam op de training begon hij op de bank vandaag. De wedstrijd begon en we begonnen redelijk maar na 10 minuten viel dan toch de 0-1, we vochten terug en begonnen eindelijk te voetballen en kregen kansen. Een paar mooie panna’s van Finn Schoonderwoert, een paar goeie aanvallen via Stan, Casey, Finn Schoonderwoert, Bram de Wit, Sjors en Finn kwinten en de verdediging die het achter goed dicht hield. Uiteindelijk viel dan in de 30e minuut na een prachtig uitgespeelde aanval de 1-1 een mooie diepte bal van Niels van Tuur hoe kan het ook anders? richting Stan die de bal goed voorgeeft en Casey maakt af! we gingen met een goed gevoel de rust in.

Maar dat goexe gevoel waarmee we de rust ingingen hadden we de eerste 3 wedstrijden in de 2e klasse ook al ervaren we stonden nog geen 1x achter bij rust in de 2e klasse, zouden we er nu van geleerd hebben?

Na de rust kwam Youri erin en dan is het natuurlijk vrezen geblazen! grapje natuurlijk youri viel prima in en eigenlijk begon heel het team prima aan de 2e helft, we maken in de 55e minuut zelfs 2-1 door een prachtige steekbal van Sjors die onze topspits Casey weer mooi afmaakt. Diezelfde Casey pakt uiteindelijk de hoofdrol in de wedstrijd en komt te laat met een sliding waardoor hij een gele kaart pakt, bladella maakt vlak voor de gele kaart de 2-2 en bij de gele kaart moet onze topspits er 10 minuten af. Bladella maakt hier gebruik van en maakt de 2-3, hierna blijft ZSC vechten en aandringen op de 3-3 maar die valt helaas niet meer.

We willen wel nog een so doen naar de leuke insta post van bladel en naar het leuke verslag, wat kunnen ze ook niet he die jongens!

Helaas weer net geen winst in de 2e klasse, volgende week gaan we het om 14:30 weer proberen tegen Waalre op ons mooie sportpark! komt dat zien!