Amstelstraat 1 A
5626BX
EINDHOVEN
tel. 06-16450960

Daar waren we weer! De mannen van het geweldige ZSC waren dit keer op bezoek bij VV Acht in eindhoven. Door wat blessures hadden we maar 11 man dus geen wissels. Maar dat deed ons natuurlijk niks! De eerste 20 minuten deed het blijkbaar wel wat want de tegenstander scoorde in de 10e en 17e minuut al. Helaas kan gebeuren. Maar we waren nog niet verslagen. In de 35e minuut tikte Casey n prachtige 1 op 1 binnen. De assist was ongekend. Perfect tussen 4 man in gespeeld door Wannes. In de 37 minuut maakte Bram van gorp nog een mooie swalbe langs onze dugout. Helaas net voor de rust scoorde de tegenstander nog n frot goaltje in de 42e minuut. In de 46e floot de scheidsrechter. Het was rust. ZSC baalde maar het was nog niet gedaan!Op naar de 2e helft. ZSC heeft er nog veel vertrouwen in en het kan nog makkelijk. De tweede helft gaat zeer gelijk op met aan beide kanten een paar kansjes. Tot op de 70e minuut wanneer Youri op aangeven van Wannes een wonderbaarlijke frotgoal erin legt. Met veel hoop en vertrouwen speel ZSC door in de 2e helft, maar tot onze teleurstelling kwam er nog een tegengoal in de 90e minuut door een belabberde ingooi terug naar de keeper. Jammer genoeg geen punten mee naar huis kunnen meenemen na de nederlaag tegen VV Acht van 4-2. Tot volgende week tegen Brandevoort